Polgármesteri fogadónapot tart Péterffy Attila

2021. július 21. 06:27 2021. júl. 21. 06:27

Pécs polgármestere már kétszer is nekifutott a fogadónapja szervezésének, de a koronavírus-járvány mind a két alkalommal közbeszólt. A pandémia alatt ezért hívta életre a sikeres Online Városinfót, ahol videóban válaszolt a pécsiek kérdéseire.

Meszesen tartja első fogadónapját Péterffy Attila, Pécs polgármestere, amire jövő héten kerül sor:

"Polgármesteri fogadónap a Pécsi Meszesi Általános Iskolában

Hosszú idő óta tervezem, hogy végre személyesen vitassuk meg a pécsiek és a város ügyeit. Kollégáim 2020 tavasza óta több alkalommal is nekiláttak polgármesteri fogadónapok szervezésének, de a koronavírus egymás után érkező hullámai újra és újra közbeszóltak. Jobb híján az elmaradt alkalmakat a pandémia idején online városinfók megtartásával igyekeztünk pótolni, de a begyűjtött kérdésekre a közösségi oldalamon videóban válaszolni mégsem olyan, mint a személyes találkozás a pécsi polgárokkal.

Hosszú várakozás után immár személyesen várok minden tisztelt érdeklődőt első polgármesteri fogadónapomon. Amennyiben kérdése, meglátása, felvetése vagy problémája van, ezeket július 28-án, szerdán reggel 9 és délután 14 óra között tudjuk megbeszélni a Pécsi Meszesi Általános iskolában (7629 Pécs, Komlói út 58.)

Találkozzunk személyesen! Pécsiség mindenkor!

Péterffy Attila
Pécs Megyei Jogú Város polgármestere" - áll az önkormányzat által küldött közleményben.