Rejtélyes hétvége Pécsett, mutatjuk a részleteket!

2021. április 23. 16:56 2021. ápr. 23. 16:56

"Idén is útjára indul a Detektív Hétvége turné, melynek keretein belül hónapról hónapra országszerte más és más nagyvárosokba visszük el a Rejtélyek Városa, krimi városnéző túránkat." - olvasható a Rejtélyek Háza szerkesztőségünk részére megküldött közleményében.

"Egy olyan játékot, amelyben ötvöztük a detektív turizmust a szabadtéri nyomozással. Ahol családok, barátok, osztálytársak és kollégák tölthetnek együtt minőségi időt, mindezt izgalommal és krimivel fűszerezve." - írják. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

A közleményből az is kiderül, hogy a következő állomásuk Pécs lesz, ahol ahol 2021.05.01-én, szombaton 12:00 és 16:00 óra között várják a nyomozni vágyó játékosokat. 

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. 

A mi feladatsorunk + a Te csapatod = Felejthetetlen élmény.

A nyomozáshoz adott egy térkép, egy izgalmas feladatsor, illetve egy rejtélyes merénylet, melyet csak Pécs egyes nevezetességeihez ellátogatva lehet megoldani. Minden helyszínen újabb nyomokkal, rejtvényekkel találkozhatnak a játékosok, mint egy Agatha Christie regényben. Az út végére a kirakós darabjai a helyükre kerülnek és teljesen össze fog állni a kép.

A programon időkorlát nincs, más csapatokkal nem kell kooperálni! A kb. 2-2,5 kilométer hosszú útvonal egy kellemes sétára kínál lehetőséget a város legszebb részein át. Remek kikapcsolódás, hisz a logikai fejtörők megtornáztatják az emberi elmét, a közös nyomozás élménye pedig közelebb hozza a csapat tagjait egymáshoz.

A programon minden 10 fős, vagy annál nagyobb létszámú csapat egy tagjának ingyen biztosítják a részvételt.

További részleteket a pécsi Detektív Hétvégéről a Facebook eseményben találhatók. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!