Ruzsa Csaba: Várjuk szeretettel a valóságban Csizmadia Pétert és Kővári Jánost

2022. május 17. 22:15 2022. máj. 17. 22:15

Nem meglepő módon, a fideszes képviselők nem így látták a helyzetet, vagyis azt elismerték, hogy tényleg pluszban van a város „számlája”, de a tőlük megszokott módon magukénak érezték a dicsőséget, sőt odáig mentek, hogy a közgyűlés alatt szünetet kértek, hogy egy sajtótájékoztató keretében ekézzék a városvezetést, illetve dicsérjék saját magukat.

A Pécsma.hu ennek apropóján kereste meg Ruzsa Csabát, Pécs gazdasági ügyekért felelős alpolgármesterét, hogy reagáljon a fideszes potentátok állításaira.

Kapcsolódó: Költségvetés: plusszal zárta a 2021-es évet az önkormányzat

Az alpolgármester elmondta, hogy egy újabb, számok és konkrétumok nélküli sajtótájékoztatót tartott Csizmadia Péter és Kővári János. A két kormánypárti politikus elfelejtette megemlíteni a fideszes időszakban felvett állami hiteleket, és csődhelyzeteket.

Kapcsolódó: Parázs vitákból ma sincs hiány - ÉLŐ-ben a közgyűlésről! - videó

 Nagyon sok munka van abban, hogy új befektetőket csábítsunk a városba, és Pécset újra fejlődő pályára állítsuk – fogalmazott az alpolgármester. Hozzátette: reméli, hogy a egyszer sikerül majd a különböző politikai oldalaknak egy tárgyilagos véleményt kialakítaniuk a város helyzetét illetően, közös álláspontra helyezkedniük a főbb kérdésekben.

– Bár tudom, hogy “valóságok találkozása tilos”, azért várjuk szeretettel a valóságban Csizmadia Pétert és Kővári Jánost – mondta Ruzsa Csaba

 

Forrás: pecsma.hu