Soros-ügynök lett a PDSZ pécsi ügyvivője

2019. január 3. 19:05 2019. jan. 3. 19:05

Általános, sorosista egységfrontot vizionálva írt az Origo egy olyan szupertitkos találkozóról, melyet annyira rejtegettek az érintettek, hogy nyilvános Facebook-posztban számoltak be róla. A nemzetrontók között a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének pécsi ügyvivője, Nagy Erzsébet neve is olvasható.

"Még tavaly december 30-án tartottak titkos megbeszélést az elmúlt hetek kormányellenes tüntetéseinek szervezői Budapesten, hogy az e heti tüntetésekről egyeztessenek. Az Origo birtokába került dokumentumból egyértelműen kiderül, hogy a tüntetések mögött szinte kizárólag a Soros Györgyhöz köthető szervezetek állnak."

Így indul a négy éve még Lázár János titokzatos, kirívóan magas hotelszámláiról cikkező, majd migránsozó, sorosozó propagandalappá züllesztett újság január 3-i cikke.

A dolgozat annak apropóján készült, hogy december 5-én újabb kormányellenes tüntetés lesz Budapesten a botrányos körülmények között az országgyűlésen áterőszakolt rabszolgatörvény, a különbíróságok és úgy nagyvonalakban a CEU normális, magyarországi működését ellehetetlenítő kormány politikája ellen. A lap által titkos megbeszélés olyannyira titkos volt, hogy

arról a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete nyilvános Facebook-posztban számolt be december 31-én, plusz egy fotót és egy listát is csatoltak arról, hogy kik vesznek részt a január 5-i tiltakozás szervezésében.

Az Origo egy listát is közölt a résztvevőkről, leszögezve,

nem csupán egyetlen Soros-szervezet áll a kormányellenes demonstrációk mögött, hanem egy általános egységfront rajzolódik ki.

A Soros-bérencekként feltüntetett személyek között van Nagy Erzsébet is, a PDSZ pécsi ügyvivője, a pedagógus szakszervezet helyi motorja.

"Büszkén jelentem, hogy immár írásban is igazoltan sorosista vagyok"

- kommentálta röviden Nagy a Facebookon az Origo írását.