Szerdán elindul a fűtés a távfűtött lakóépületekben

2021. október 4. 13:46 2021. okt. 4. 13:46

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy október 6-án, szerdán, tekintettel a meteorológiai előrejelzések szerint a következő napokban várható hűvös időjárásra, elindítjuk a fűtésszolgáltatást azon épületekben, ahol a lakóközösségek erről másképpen nem rendelkeznek.

A távhőellátó rendszer szabályozástechnikája követi az időjárás változásait, ha napközben nem indokolt a fűtés, a fűtési berendezések automatikusan leállnak. A lakók saját maguk is, igényeik szerint tudják szabályozni lakásuk belső hőmérsékletét a termosztatikus radiátorszelepek használatával.

A lakóközösségeknek arra is lehetőségük van, hogy egyedileg rendelkezzenek a fűtésszolgáltatás igénybevételéről, a lakóközösség képviselője – a lakók többségének igénye alapján - jelentheti be ügyfélszolgálatunkon a szolgáltatásra vonatkozó igényeket.

Kérjük ügyfeleinket, hogy a fűtési rendszer levegősödésének elkerülése érdekében a fűtés beindulásáig tartsák nyitott állásban a radiátorszelepeket. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!