SzigetWar: Villanyoszlop? Csak a Fidesz!

2019. október 1. 15:40 2019. okt. 1. 15:40

Miközben a város polgármestere és polgármesterjelöltje lakossági felhívást tett közzé, hogy kihelyezhesse az ellenzéki szövetség választási plakátait, a kormányoldal választási anyaga feljutott azokra az oszlopokra, ahol Fideszes oligarcha cége osztja a helyet.

Amint arról nemrég beszámoltunk: abszurd helyzet állt elő Szigetváron. Az E-ON villanyoszlopain a Garancsi Istvánhoz – Orbán Viktor „köteles barátja” - köthető ESMA osztja a hirdetési felületeket.

Na, ezekre az oszlopokra a jelenlegi polgármester vezette ellenzéki összefogás valahogy nem fért fel. Hogy hogyan nem sikerült ezt sehogy sem elintézni, arról itt írtunk.

A polgármester ezért a lakossághoz fordult: tőlük kért közterületekről látható plakáthelyeket – segítettek is a helybéliek.

A helyzet azóta csak fokozódott Szigetváron. Ugyanazokon a helyeken, ahol az ellenzéknek – mármint a Fidesz felől nézve ellenzék, hiszen Orbánék számára a baranyai kisváros 2014-ben elveszett – nem sikerült plakátokat kirakni, a Fidesznek azért összejött.

A kafkai fordulatról a SzabadPécs írt behatóan.

 

 

Forrás: Pécsi STOP