Telefonos kampányt indít a Mindenki Pécsért Egyesület

2019. szeptember 20. 22:07 2019. szept. 20. 22:07

Telefonhívásokra számíthatnak a pécsiek az ellenzéki erőket tömörítő Mindenki Pécsért Egyesülettől, erről ők maguk adtak ki közleményt. Amire eddig nemigen volt precedens a pécsi választási kampányok során.

Telefonos kampányt indít a Mindenki Pécsért Egyesület, amiről előzetesen sajtóközleményt is kiadtak, amit az alábbiakban közlünk:

"Telefonos kampányt indít a Mindenki Pécsért Egyesület

Telefonon keresi fel a Mindenki Pécsért Egyesület a pécsi szavazópolgárokat, a hívásokkal többek között a pécsi választással és résztvevőikkel kapcsolatos kérdésekre várjuk a választ.

A telefonos megkeresések gyakoriak választások előtt, ám általában derült égből érkeznek a hívások. Mi, a Mindenki Pécsért Egyesület tagjai és jelöltjei azonban, ahogy az őszi választási kampány eddigi részében, úgy most is nyílt lapokkal játszunk. Ezért szólunk előre: egyesületünk megbízásából egy közvélemény-kutatással foglalkozó cég fogja felkeresni a pécsi választópolgárokat.

Arra kérjük önöket: szánják rá azt a néhány másodpercet, és válaszoljanak a kérdésekre, ezzel sokat segítenek a munkánkban.

Minden pécsi számít, minden vélemény számít!

Mindenki Pécsért Egyesület"