Tettye Forrásház: A belvárosában vízzavarosodás várható

2021. április 20. 15:29 2021. ápr. 20. 15:29

A szolgáltató tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy a Nagy Lajos király útja több tűzcsapján végzett oltóvízhozam mérés miatt vízzavarosodás fordulhat elő 2021. április 22-én, csütörtökön 8.00-15.00 óra között Pécs belvárosában - tudtuk meg a Tettye Forrásház Zrt. közleményéből.

 

Az érintett területek a következők: Petőfi Sándor utca – Hungária utca – Szent István tér – Apáca utca – Mária utca – Ágoston tér – Alsóhavi utca – Lánc utca – Rákóczi út – Bajcsy-Zsilinszky utca – Kálvin utca – Mártírok útja által határolt területen. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Április végén több helyen végez forgalomkorlátozással járó helyreállítási munkálatot, javítást a TETTYE FORRÁSHÁZ

Balesetveszélyes aknafedlap cseréje a Munkácsy Mihály utcában – április 22-26. A Munkácsy Mihály utca keleti végén, a 37. szám előtt balesetveszélyessé vált, megrepedt egy szennyvízakna, a fedlap cseréje és a kapcsolódó útburkolat-javítás a terület körbekerítésével, lezárásával zajlik április 22-26. között. A munkálat ideje alatt a Munkácsy Mihály utca Tímár utca – Toldi Miklós utca közötti szakaszán az autós áthaladás nem lesz biztosított. Az utcaszakasz mindkét irányból zsákutcává válik, és megszűnik az egyirányú közlekedés: a Tímár és a Toldi Miklós utcák felől egyaránt behajthatnak az autósok. Útsüllyedés helyreállítása a Magaslati úton – április 23-26.


Megsüllyedt burkolatot javítanak a Magaslati úton április 23-26. között. A javítási és aszfaltozási munkák miatt április 23-án 8.00 órától a Magaslati út 33. előtt mintegy 10 méter hosszan teljes szélességben lezárják az utat, az érintett szakasz a munkálatok idejére a Gergely utca és a Szőlő utca felől is zsákutca lesz. A Tüke Busz Zrt. 33-as jelzésű buszjáratai április 23-án 8.00 órától a munkálat befejezéséig a Főpályaudvartól
csak a Pálosokig közlekednek. (További információ: www.tukebusz.hu) Javasolt terelőútvonal: a Belváros felől a Tettye irányába a Kálvária utca – Tettye utca – Tettye tér, a Tettyéről a Belváros felé Tettye tér – Böck János utca – Tettye utca – Kálvária utca. (3,5 tonna feletti járművek esetén a Wass Albert út – Havihegyi út.) A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 


Bajcsy-Zsilinszky utca: repedt vezetékszakasz eltávolítása és cseréje – április 26-30. Megrepedt szennyvízvezetéket javít a TETTYE FORRÁSHÁZ április utolsó hetében a Bajcsy-Zsilinszky utca 5-7. előtt. Az útburkolat alatt futó cső cseréjét az úttest keleti oldalának megbontásával végzik a szakemberek április 26-30. között, ezért a Bajcsy-Zsilinszky utca 5. előtti útszakaszt április 26-án 9.00 órától lezárják, az arra közlekedők útszűkületre számíthatnak - zárja közleményét a Tettye Forrásház Zrt.

 

Forrás: Tettye Forrásház Zrt.