Tükörjég a bolthoz vezető járdán, semmi a templom előtt Kertvárosban

2019. január 12. 13:05 2019. jan. 12. 13:05

Nem csak a Nevkó 3-as óvodája mellett futó járdán lehet kimaxolni a veszélyesen élést: a kertvárosi autóbusz-állomás mellett álló Pennyhez is hasonló kockázatok nyomán lehet eljutni. A szomszédos református templom előtti járda viszont teljesen tiszta.

Pénteken írtuk meg, hogy öt nap alatt nem hogy javult, hanem romlott a helyzet az ANK 3-as óvodája előtti járdaszakaszon, méghozzá olyannyira, hogy extrém sportnak is beillik az arra sétálás.

Szombat délelőtt a Tildy Zoltán utcai református templom és a vele szomszédos Penny környékéről kaptunk fotókat egy olvasónktól.

"A Tildy Zoltán utcai református templom előtt járunk. A templomhoz vezető út tökéletesen letisztítva, a közeli élelmiszerbolthoz vezető viszont tükörjég. (Vajon melyiket használják többen/gyakrabban?)"

- írta olvasónk a képhez, megjegyezve, a bolthoz vezető járdán még egy lépcső is nehezíti a körülményeket. Elmondta, már többször segített itt lejönni időseknek, mert félő volt, hogy elesnek.

Balról a tiszta, jobbról a jeges járdaszakasz:

Erről a járdáról van szó:

Olvasónk megjegyezte, látszik, hogy akik a boltba igyekeznek, próbálnak a hóban menni, de amit letaposnak, az is lefagy. Hozzátette, alapvetően normálisan szokták tisztítani Kertvárosban a járdákat.

Láttál valami érdekeset, izgalmasat, és lefotóztad/videót készítettél róla? Küldd el nekünk Facebook-oldalunkon, vagy e-mailben a szerkesztoseg@pecsistop.hu-ra.