Új funkcióval bővült a BIOKOM NKft. honlapja

2022. március 11. 15:08 2022. márc. 11. 15:08

Pécs folyamatosan fejlődik, hol kisebb, hol nagyobb változások történnek, amelyek mind alakítják a város képét. A BIOKOM NKft. számos ilyen jellegű fejlesztés kivitelezésében vesz részt, amelyeket most honlapjukon összegyűjtve, rendszerezve mutatnak be a pécsieknek.

Pécs állandó változásban van, hol az egyik, hol a másik városrészben zajlanak kisebb-nagyobb felújítások, fejlesztések. Amint ezek megvalósulnak, sokat lehet róluk olvasni, hallani, aztán másra terelődik a figyelem. Ezzel nincs baj, hiszen olyan sok és sokféle fejlesztés történik, hogy nehéz is lenne mindent fejben tartani.

 

A BIOKOM NKft. éppen ezért összegyűjtötte és rendszerezte az elmúlt évek jelentősebb munkáit, amelyek most már weboldalukon, egy helyen megtalálhatók. Az oldal neve a Fejlődő Pécs nevet kapta, és elérhető a társaság honlapjának főoldalára, illetve közvetlenül az alábbi linkről. 

A Pintér János Parkmegújítási Programtól kezdve a Kiss&Go parkolók kialakításán és a pécsi advent megújításán át az illegális hulladéklerakók felszámolásáig minden olyan, a BIOKOM NKft. által végzett, vagy a társaság koordinálásával lezajlott munka megtalálható ezen az oldalon, amely hozzájárult ahhoz, hogy Pécs egy modernebb, élhetőbb város legyen.

A társaság weboldalán egy másik újdonság is található, ez pedig egy mobilitási térkép, amely a pécsi kerékpáros hálózatot mutatja be. A kerékpárutak, kerékpáros nyomvonalak mellett a térképről leolvasható az is, hol vannak a biciklis szervízpontok, rollertárolók vagy a PécsiKe e-közbringa rendszer állomásai.