Zseniálisan reagált a Ryanair Szájer botrányára

2020. december 1. 16:54 2020. dec. 1. 16:54

Gyorsan távozni akar Brüsszelből? Van rá megoldásunk 14,99 eurótól (ebben az esetben nem javasoljuk az ablakok melletti helyeket.) – írja a Twitteren a Ryanair.

A légitársaság, ezzel a zseniális marketing szöveggel, arra a hírre reflektált, amiben kiderült, hogy péntek este a brüsszeli rendőrség egy 25 fős szexpartin ütött rajta egy belvárosi klubban. Az is kiderült, hogy ezen az orgián Szájer József, a Fidesz EP-képviselője is részt vett, aki ezt keddi közleményében elismerte. Nem csak, hogy szerves tagja volt a bulinak, de még megpróbálkozott az ereszcsatornán elmenekülni, droggal a hátizsákjában. 

forrás: Twitter

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a Ryanair közéleti eseményekre reagál Twitteren, az amerikai elnökválasztás alatt például Eric Trumpnak (Donald Trump fiának) ajánlottak repülőjegyeket.

Kapcsolódó: Szájer József megerősítette, részt vett az illegális brüsszeli bulin

Érdekesség, hogy a Fidesz még pont a napokban reklámozta magát Szájer Józseffel és mondott neki köszönetet eddigi munkájáért, a magyar polgári konzervativizmusba és a kereszténydemokráciába vetett hitéért. Mindenesetre furcsa a kormánypárt viszonyulása a keresztény értékekhez.

forrás: Facebook

 

Forrás: Pécsi STOP