A Szolnok legyőzésével kezdtek a pécsi pólósok a Komjádi kupában

2021. január 28. 08:34 2021. jan. 28. 08:34

Győzelemmel kezdett a PSN Zrt.-Sportiskola-PVSK csapata a legrangosabb magyar vízilabda utánpótlás kupában, a pécsi pólósok ma az ország egyik legerősebb gárdáját, a Szolnokot győzték le 10-7-re az Abay Nemes Oszkár Sportuszodában.

Egy példaértékű együttműködésnek köszönhetően a PSN Zrt. és a PVSK-Mecsek Füszért idén is közös csapatot indított az utánpótlás számára kiírt Komjádi kupában, a játékosok és az edzők is nagyon várták már a mai találkozót, amelyen az OB I-es gárda fiataljai és a PSN Zrt. több válogatott pólósa is medencébe ugrott. 

- Ugyan a megszokotthoz képest kicsit később kezdődött a torna, de már alig vártuk, hogy a két pécsi klub összefogásából kialakított gárdával megmutassuk, mire vagyunk képesek együtt. Szinte az egyik legerősebb ellenfelet kaptuk a sorsoláskor, a Szolnoknál is OB I-es terheléshez szokott játékosok szerepeltek, illetve a junior válogatottnál is komoly szerephez jutottak pólósok az ellenfél csapatából, így már a kezdő sípszó előtt is nagy csatára lehetett számítani. Természetesen mindenképp győzelemmel szerettünk volna bemutatkozni, öröm volt látni, hogy nagyon nagy lelkesedéssel játszottak a fiúk, az elejétől fogva kézben tartottuk a mérkőzést és végül három góllal sikerült nyerni, ami bizakodásra adhat okot a továbbiakra - fogalmazott a találkozó után a vezetőedző, Török Viktor.

A Komjádi kupa következő fordulóját február 24-én rendezik, a négycsapatos fináléra pedig várhatóan március 20-21-én kerül sor.