Foci rajongók figyelem, rangadók hétvégéje lesz a mostani!

2020. december 12. 09:30 2020. dec. 12. 09:30

A szombat minden foci imádó mekkája lesz, ugyanis a legnagyobb csapatok mérik össze erejüket a nívósabb bajnokságokban.

  • Anglia: Premier League:  

Szombaton 18:30-kor Manchester United - Manchester City városi rangadó. A 6. és 7. helyezetett csupán 1 pont választja el egymástól. Az biztos, hogy mind a két csapatnak nagyon fontos lenne a győzelem, a bajnoki cím megnyeréséhez.

Szintén szombaton 21:00-kor játszik egymás ellen az Everton és a Chelsea. Az Everton a 9. helyen van a tabellán és a legutóbbi két mérkőzését elvesztette, ezért biztosak lehetünk benne, hogy mindent meg fognak tenni, hogy otthon tartsák a 3 pontot, viszont nem lesz könnyű dolguk, mert a Chelsea a 3. helyen nagyon szoros versenyben van a bajnoki trófeáért. A londoniak egyébként egy nagyszerű nyerő szériában vannak, a legutóbbi 3 meccsüket megnyerték a bajnokságban.

  • Spanyolország: La Liga

A 21:00-kor kezdődő madridi derbi óriási jelentőségű lesz, mivel az Atletico Madrid vezeti a spanyol bajnokságot 26 ponttal és, ha a "matracosok" nyernek jó eséllyel meglépnek a Real Madrid elől, hiszen a királyiak a változó teljesítményük miatt a 4. helyen rostokolnak 20 ponttal. Az Atletico az utoló 5 meccsét megnyerte a bajnokságban, a Real Madrid viszont háromszor kikapott, legutóbb a 12. helyen álló Alavés ellen. Óriási nyomás van a két csapaton és várhatóan nem egy átlagos légkörben fog zajlani a holnapi mérkőzés.

  • Franciaország: Ligue 1

Vasárnap, 21:00-kor kezdődik a PSG-Lyon rangadó. A PSG meggyőző teljesítményt nyújtott eddig a bajnokságban, viszont két pont van az őt "üldöző" Lille és Lyon között. Ezért a párizsiaknak kötelező lesz a győzelem vasárnap este, ha nem akarják elveszíteni a tabella első helyét.