Hátrányból fordított a PMFC a horvát NK Marsonia ellen

2020. február 23. 11:28

A horvát NK Marsonia csapatát fogadta szombaton a PMFC a Stadion utcában, a vendégek pont nélkül térhettek haza a felkészülési mérkőzésről.

PMFC-NK Marsonia (fotó: Kurdi József/pmfc.hu)

Az NB III-as PMFC-nek a horvát másodosztályban szereplő Marsonia elleni meccs volt az utolsó előtti téli felkészülési mérkőzése. A csapat honlapján írtak szerint a vendégek a 11. percben, egy oldalszabadrúgást követően Matej Sivric révén szerezték meg a vezetést.

Adamcsek Máté közvetlenül a horvát gól után egyenlíthetett volna, de a labda keresztben elszállt a horvátok kapuja előtt. A 25. percben Koller Krisztián bombázott a kapufára, ezután Bohata Ádám és Hegedűs Márk dolgoztatta meg a horvátok hálóőrét.

Az egyenlítés a 43. percben, PMFC-emberelőnyben történt. Az új igazolásként érkezett Adamcsek Máté közelről talált a hálóba, 1-1-es állásnál mehettek pihenni a csapatok.


A második félidőre szinte teljesen sort cserélt. A 47. percben Gajág Gergő megszerezte a vezetést, a 64. percben pedig ismét Adamcsek Máté volt eredményes, beállítva a 3-1-es végeredményt. 

PMFC – NK Marsonia 3-1 (1-1)
Gsz.: Adamcsek (43., 64.), Gajág (47.), ill. Sivric (11.)
Pécs, PMFC Stadion, 130 néző.

PMFC: Egyed (Kovács, 60.) – Sági (Németh, 46.), Horváth (Gajág, 46.), Rácz, Katona – Bohata (Grabant, 46.), Oliveira (Nikic, 46.), Godzsajev (Geiger, 46.), Hegedűs (Kónya, 46.) – Koller (Hegedűs, 60.), Adamcsek. Vezetőedző: Vas László.

A PMFC legközelebb a felkészülési főpróba alkalmával az NB III Nyugati-csoport éllovasát, az Érdi VSE-t fogadja március 1-jén, vasárnap 13 órakor a PMFC Stadionban.
 

Forrás: Pécsi STOP