"Igazi jellemtelen, egoista viselkedés!” - Kiakadtak a kommentelők Hosszú Katinkára, miután visszalépett 200 pillangón - Ismét Jakabos Zsuzsi kárára

2021. július 27. 16:56 2021. júl. 27. 16:56

Kapás Boglárka az ötödik helyen jutott a keddi előfutamból a szerdai elődöntőbe 200 méter pillangón a tokiói olimpia úszóversenyén, míg a szám másik magyar indulója, Hosszú Katinka visszalépett, ezzel pedig alaposan kiverte a biztosítékot mindenkinél.

Kapás világ- és Európa-bajnoki címvédőként 2:08.58 perces idővel csapott célba. 

“Egész jó volt. Az volt a cél, hogy ne fáradjak el, de azért az élmezőnyben végezzek. Úgy láttam, mások is ezt taktikát választották, mert hozzám hasonlóan többen kiengedtek a végén” – értékelt az UTE versenyzője. “Sok jóra nem számítok a reggeli úszásnál, mert mindenki rosszul éli meg. Én kiskoromtól edzek reggel, így mondhatjuk, hogy fel vagyok rá készülve, de azért nem olyan lesz, mint este vagy délután”. Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

Hosszú Katinka visszalépett

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú helye üresen maradt a második futamban. A visszalépés hátterében az állhat, hogy a valószínűsíthető továbbjutás esetén szerda délelőtt a 200 méter pillangó elődöntője után 47 perccel rendezik a 200 méter vegyes fináléját, amelybe hetedik idővel kvalifikálta magát. 

Szétszedik a kommentelők

Hosszú Katinkát a döntése miatt egyébként szétszedik a kommentelők, ugyanis ezzel most – csakúgy mint Rióban – megint Jakabos Zsuzsával szúrt ki. „Gratulálok, megint sikerült kiszúrni Jakabossal és esetleg pontokat elvenni az országtól. Igazi jellemtelen, egoista viselkedés!” – írta egy hozzászóló, egy másik pedig így fogalmazott: „Fair play díjat sosem kapsz.”

Hogy számol el a lelkiismeretével?

A 2016-os bejegyzésemet ma nem írhatom le. Kérdezem, hogy számolsz el a LELKI-ISMERETEDDEL??? ha lenne akkor a Jakabos nem itthonról nézné az üres pályát. Egy példaképnek arra is kell figyelni, hogy az is maradjon. Sajnos Te ezt eljátszottad. Tudni kell az embernek a képességeit önmagában felmérni, Te ÖNZŐ VAGY. és ez nagyon szomorú. – írta egy másik kommentelő, aki már 2016-ban is csúnyán megharagudott Hosszú Katinkára. Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás