Kezd formába lendülni a PEAC női röplabda csapata

2022. november 29. 18:01 2022. nov. 29. 18:01

Az elmúlt hétvégén a csapat és a szurkolók örömére olyan mérkőzést játszottak a lányok, aminek minden résztvevő nagyon örült. Az előző időszakokban kevés sikert könyvelhettek el a PEAC-osok. Megtört a jég a játékosok hasonló sikereket ígértek.

PTE-PEAC-Uni Győr-Szese 3-1

(25:21, 26:24, 11:25, 25:23)

 

A mérkőzésről több csapattag, és a vezetőedző is kinyilvánította véleményét: 

Horváth Alexandra vezetőedző mondott először véleményt a PTE-Győrmérkőzésről: 

"Egy nehéz meccsen sikerült győznünk, s ez már a lányoknak is nagyon kellett. Mindenki nagyon motivált és lelkes volt, nagyon akartuk ezt a mérkőzést. A végjátékban sem remegtek meg a kezek, mindenki nagyon koncentrált volt, s szép és okos megoldásokkal húztuk be az utolsó pontokat. A cserejátékosok, mikor beszálltak mindig adtak egy új lendületet, amivel sikerült a csapatot kirángatni a gödörből. Ez egy igazi csapatmunka volt. Gratulálok és büszke vagyok a csapatomra.

Oletics Réka, a csapat egyik liberó játékosa:

"A hét végén egy igen hosszú utazás után Győrben játszottunk a lányokkal. Szoros meccsre számítottunk, ami be is igazolódott, ennek ellenére mi örülhettünk a végén a 3:1-es győzelemnek. Mindenki nagyon jól érezte magát a pályán, igazi csapatmunka volt. Én személy szerint most éreztem régóta először újra, hogy igazán küzdünk és a saját játékunkat játsszuk, ennek meg is lett az eredménye."

Hegyi Emese, a csapat játékosa:

"Hosszú idő után, szerintem tegnap végre egy olyan mérkőzést játszottunk, amire büszkék lehetünk. Az egész csapat nagyon lelkesen, jól játszott, és a korábbi meccseken jellemző hibáinkat sikerült nagymértékben lecsökkenteni. Igaz voltak kisebb hullámvölgyeink, de ezekből hamar fel tudtunk állni, és a harmadik szettet leszámítva, a végjátékokban sikerült felülmúlnunk ellenfelünket. Szerintem mindenki beletett mindent ebbe a győzelembe, nagyon-nagyon jó hangulat volt a pályán és pályán kívül. Ez a találkozó remélem, megadja a lendületet a további sikeres mérkőzésekhez, mert szerintem bennünk van ez a teljesítmény, és hasonló játékkal győzelmek."

Információszerzésben segítségünkre volt Németh Zsófia, a PTE-PEAC Röplabda Szakosztály Technikai vezetője.

 

Szerző: Szabó Ferenc