Maszkviselést kér a szurkolóktól a PMFC

2020. szeptember 14. 13:26 2020. szept. 14. 13:26

Szájmaszk viselésére kéri a Stadion utcába betérő szurkolókat a PMFC annak jegyében, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát a lelátón.

"A labdarúgás szabadtéri sportág, egy futballmérkőzésen jóval kisebb a fertőződés esélye, mint például egy zárt térben zajló eseményen, ugyanakkor nem árt odafigyelni magunk és mások egészségére is" - kezdődik a PMFC hétfői közleménye.

"Ezzel együtt – miután a PMFC felelősnek érzi magát drukkereiért –, arra kérjük meccsre járó szurkolóinkat, hogy a PMFC Stadionban lehetőség szerint viseljenek szájmaszkot, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát a lelátón. A szájmaszk használata NEM kötelező, de kifejezetten ajánlott"

- írják.

A csapat a szájmaszkviselésre egy szelfizős játékkal buzdítja a drukkereket. Aki beszállna, az a szeptember 16-i Budaörs elleni hazai meccs közben és után küldje el a PMFC Facebook- vagy Instagram -oldalának (vagy a komm@pmfc.hu email címre) a stadionban készült szájmaszkos szelfijét. A beküldők között páros belépőket sorsolnak ki hazai bajnoki mérkőzésekre.

(Címlapkép: Pixabay.com)