Megtartja értékeit a pécsi sportcég - Három olimpikonjával is új szerződést kötött a PSN Zrt.

2022. január 17. 16:46 2022. jan. 17. 16:46

A PSN Zrt.-Pécsi Sportiskola három olimpikonja, paralimpikonja január 17-én, hétfőn írta alá szerződéshosszabbítását a pécsi városházán. A paralimpiai bajnok Konkoly Zsófia, a sporttörténelmi sikert elérő triatlonos, Bicsák Bence és a szintén paralimpikon Iván Bence tehát 2022-ben is a pécsi klubot erősíti - derül ki a PSN Zrt. oldalán közzétett közleményből. 

Mint írják Péterffy Attila polgármester köszöntötte a három kiemelkedő sportolót hétfőn a városházán, mint mondta, büszke a sportolók eddigi eredményeire és reméli, hogy ezentúl is öregbíteni tudják Pécs város hírnevét.

– Nagyon köszönöm a kemény, rengeteg kitartást követelő munkát, amit mindhárman nap mint nap az uszodában és az edzőpályákon végeznek. Kitartásuknak köszönhetően már eddigi eredményeikkel is öregbítették Pécs városának nevét, minden pécsi polgárnak példát mutatnak, kívánom, hogy a jövőben is nagy sikereket érhessünk el együtt – fogalmazott a polgármester köszöntőbeszédében.

A PSN Zrt. vezérigazgatója, Máté János gratulált az edzőknek és a háttérmunkát végző kollégáknak, mint mondta, a segítségük nélkül nem tudna zökkenőmentesen működni a kiemelt sportolókat foglalkoztató Sportiskola rendszere.

– A PSN Zrt.-Pécsi Sportiskola feladata jellemzően az utánpótlás-nevelés, az úszás és a triatlon azon sportágak közé tartozik, amelyben a fiatal tehetségek a PSN Zrt.-Pécsi Sportiskola kötelékében sportolnak felnőttként is. Személy szerint nekem nagy öröm volt az is, hogy három olimpikonnal, paralimpikonnal írhattam alá a szerződést egy nap. Ezek a fiatalok sokra hivatottak, szinte garanciát jelentenek a nagy sikerekre, példamutató edzésmunkát végeznek, emellett a személyiségük is követendő a több mint ezerötszáz sportolónk számára - mondta Máté János. 

További részletek, Konkoly Zsófia, Iván Bence és Bicsák Bence nyilatkozata ITT!

Forrás: PSN Zrt. 

Címlapkép: PSN Zrt.