Nyíregyházán folytathatja az ünneplést a PMFC

2020. augusztus 4. 13:12 2020. aug. 4. 13:12

Szerda este a Nyíregyházával csap össze a másodosztályba frissen feljutott PMFC. A mecsekaljaiak vasárnap kiütéssel győztek a Stadion utcában a Dorog ellen, bízzunk abban, hogy Szabolcsból három ponttal térnek haza.

Örömünnep volt a Stadion utcában vasárnap este: a pécsi együttes a nagy múltú, rutinos, évek óta a második vonalban szereplő Dorogot küldte a padlóra egy félidő alatt, a piros-feketék négyszer találtak be a kapuba az első játékrészben.

Hibák azonban voltak Vas László mérkőzés utáni nyilatkozata szerint: a tréner azt mondta, azokat a legközelebbi meccsre ki kell javítani, különben az ellenfél kihasználja azokat. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy egy meccs után nagy tanulságokat levonni nem lenne szerencsés. Azt is mondta, hogy a vasárnapi meccs második félidejében már a szerdai, Nyíregyháza elleni találkozó járt a csapat fejében.

A PMFC kedd délelőtt elindult a nyírségi városba. A vendéglátók egy nappal többet pihenhetnek, mivel ők szombaton meccseltek. A 2020-2021 évi bajnokság második fordulójában is egy rutinos csapattal mérkőznek Óváriék. a szabolcsi gárda az első fordulóban az előző szezonban még az élvonalban játszó Kaposvár ellen győzött. Gálhidi György, a szabolcsiak mestere úgy látja, hogy az elmúlt tíz év legkiegyensúlyozottabb NB II-es bajnoksága indult.

A PMFC-Dorog meccset 3500-an szurkolták végig a helyszínen, mely a harmadik legnépesebb szurkolótábornak számított a hétvégén a másodosztályban.

Szerző: Szabó Ferenc

(Címlapkép: Kurdi József/pmfc.hu)

 

Forrás: Pécsi STOP