Nyolcan koronavírusosak a PMFC-nél

2020. október 13. 11:58 2020. okt. 13. 11:58

Négy felnőtt játékosnál és négy stábtagnál lett pozitív a legutóbbi koronavírus-tesztjük eredménye. Ettől függetlenül készülnek a vasárnapi Szolnoki MÁV FC elleni meccsre.

A PMFC közleményben tudatta, hogy az NB II-es csapat focistáit és a szakmai stáb tagjait hetente ellenőrzik koronavírusra PCR-tesztekkel, a legutóbbi vizsgálat tán pedig kiderült, hogy négy felnőtt játékos és négy stábtagnál lett pozitív a teszt. A csapat a hatályos szabályozás értelmében elkülönítette az érintett nyolc személyt.

A korábban érvénybe léptettet protokoll mellett a székházba mindenki csak digitális hőmérővel elvégzett vizsgálat, valamint kézfertőtlenítés után léphet be, és zárt térben szájmaszkot kell viselni - olvasható a PMFC közleményében, amelyben kitértek rá, hogy a csapat tagjai külön-külön öltözőben öltöznek, és azt követően egyből kimennek a szabadba.

A PMFC a megfelelő intézkedéseket megtette, a bajnokságot folytatják tovább, az NB II-es keret csütörtökön elvégzi a kötelezően előírt COVID-tesztet, mivel vasárnap 17:00 órai kezdéssel a Szolnoki MÁV FC vendégeként lépnek pályára a Merkantil Bank Liga 12. fordulójában.

 

Címlapkép: pmfc.hu

Forrás: Pécsi STOP