PMFC bravúr Budapesten

2021. július 30. 14:20 2021. júl. 30. 14:20

A PMFC főpróbája remekül sikerült az NB II-es labdarúgó-bajnokság nyitánya előtt. A bajnoki címre is esélyes VASAS ellen Budapesten, az Illovszky Rudolf stadionban 3-1-re verték a piros-kék együttest. A 2021-2022 évi bajnokság nyitányán, hétfőn a Szombathely ellen, televízión nézők előtt a Stadion utcában, Pécsett folytathatják az edzőmérkőzésen elért sikert

Mérkőzés előtt Kulcsár Árpád a PMFC sportszakmai igazgatója arról beszélt, hogy a remek tavalyi teljesítményt ismételni szeretnék. A 2021-2022 évi bajnokságban minden apai-anyait beletesznek, jobbak lehetnek – mondta Kulcsár. Hozzátette, hogy hat új játékost igazoltak. Velük sikerült erősödni, reméli, hogy az új szezonban bizonyítani is fogják, hogy jól választottak. Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

Vas László vezetőedző megszokott mondatokkal kezdte a tájékoztatást.

„Mi meccsről-meccsre tervezünk, így volt az előző szezonban, így az új bajnokságban is. Hiszek a munkában. Várjuk a kezdést, készek vagyunk a főpróba utáni előadás megkezdésre a Szombathely ellen, hétfőn este nyolc órakor, televízió közvetítés mellett.”

 

 

Geiger Norbert játékos dicsérte az elmúlt évben végzett sikeres munkát és eredményt. Hangsúlyozta, hogy a jó rajt lökést és motivációt adhat a csapatnak. Hozzátette minden mérkőzés fontos. A szurkolók a PMFC-től minden mérkőzésen a három pont begyűjtését várják el. Az természetes, hogy a győzelem után jobb hangulat van az öltözőben és szurkolótáborban is.

2021. augusztus 2-án, hétfőn 20 órától a Merkantil Bank Liga 1. fordulójában a Szombathelyi Haladás együttesét fogadja a PMFC Stadionban a piros-fekete csapat. A mérkőzés a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően nézők előtt kerülnek megrendezésre.

Fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte, amit a létesítménybe lépés előtt a biztonsági őrök ellenőriznek.

 

A PMFC honlapja szerint július 26-án a jegyárusítással egyidejűleg a Stadion utcai klubház emeleti pénztárában elindult a 2021/22-es idényre szóló bérletek árusítása, amelyek nemcsak a hazai Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki mérkőzésekre érvényesek, hanem a MOL Magyar Kupa-összecsapásokra is.

A 2021/22-es szezonra érvényes szurkolói bérlet idén is változatlan áron vásárolható meg. A bérlet sorszámmal van ellátva, valamint névre szól, ugyanakkor nincs székhez kötve.

Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!  

Szerző: Szabó Ferenc

Nyitókép: Pmfc.hu