Puha játékkal kapott ki a PINKK Kozármislenyben

2020. február 22. 21:49

Könnyedén verte a PINKK-Pécsi 424 csapatát a vendég DVTK a női NB I. A csoportjában játszott meccsen Kozármislenyben szombaton este. A vendégeknél Walker teljesítménye kimagaslott a mezőnyből, 31 dobott pontja, 7 összes lepattanója, 5 gólpassza dicséretes volt.

PINKK-Pécsi 424-DVTK (fotó: Pécsi STOP)

A PINKK, ahogy megszoktuk remekül kezdett, Stach zsinórban dobott 8 pontjával vezetett a hazai gárda, 10-4, majd 12-6 volt az állás az első percekben. Ezt követően érkeztek a vendég triplák, 10 perc után már 18-24-et mutatott az eredményjelző.

A második negyed a DVTK-s Szűcs Réka pontjával kezdődött. A vendégek iskolajátékot mutattak kosárlabdából, Walker közelről, távolról, büntetőből szórta a pontokat. A hazai oldalon Stach villant és dob két triplát, 28-51 az állás 20 perc után.

PINKK-Pécsi 424-DVTK (fotó: Pécsi STOP)

A harmadik negyedben Madic céloz közelről, teljesítménye 50 százalékos. A másik oldalon nem így dob Zele, közeli dobásai majdnem hibamentesek. A vendégek dobnak két triplát, ezzel 21 fölött a pontkülönbség, 51-74.

A záró negyedben Landry egymás után dobhat négy büntetőt, ezekből három sikerül. Medgyessy kevés játékpercet kapott, de azt nagyon kihasználta, 7 gólpassza a legjobb volt a két csapat statisztikáját nézve. A mérkőzés 40 perc után 70-96-os eredménnyel zárult.

Vége (fotó: Pécsi STOP)

PINKK-Pécsi 424-Aluinvent DVTK: 70-96 (18-24, 10-27, 23-23, 19-22)

A Szűcsök csatájából, Réka és Lilla közül a DVTK-ban játszó Réka kapott több lehetőséget. A testvércsatát lányok apukája is figyelte a lelátón a legkisebb gyermekkel, Lucával egyetemben.

A Szűcs-lányok apukája a lelátón (fotó: Pécsi STOP)

A mérkőzés után a PINKK-Pécs 424 edzője, Vanja Milkovic elmondta, hogy csak az első három percben játszottak, azt követően puhán védekeztek. A dobások nagyon gyengén sikerültek, az ellenfél minden hibájukat kihasznált. Stach Emma, a német idegenlégiós megismételte edzője nyilatkozatát. Hozzátette, előfordult, hogy kaptak második esélyt, de azzal sem tudtak élni.

Szerző: Szabó Ferenc

Forrás: Pécsi STOP