Sportverseny Nívódíjat kapott a Pécsi Fordan SE. bajnoksága

2022. április 26. 10:20 2022. ápr. 26. 10:20

Az elmúlt hétvégén rangos elismerést vehetett át Papp Viktor, a Pécsi Fordan Sportegyesület elnöke és alapítója Veszprémben, az Országos Akrobatikus Rock ’n’ Táncversenyen, tudtuk meg az érintettől.

A Magyar TáncSport Szakszövetség Akrobatikus Rock ’n’ Roll Szakágának javaslatára NÍVÓDÍJAT kapott az AutóCity Akrobatikus Rock ’n’ Roll Magyar Bajnokság a Sportverseny Nívódíj kategóriában. A táncverseny 2021. november 27-én volt Pécsett, a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

A Nívódíj átadásakor a következőkkel indokolták az elismerést. A pécsi Akrobatikus Rock ’n’ Roll Magyar Bajnokság a 2021. évi versenyszezon kiemelkedő rendezvénye volt. A rangos eseményre 24 hazai klub 520 táncosa küldte el nevezését. 38 páros és 46 leányformáció versenyzett 9 versenykategóriában a bajnoki címekért. A verseny színvonala, kivitelezése, megjelenése minden tekintetben professzionálisnak mondható. Bővelkedett extrákban is, mint például kiemelkedő hang- és fénytechnika, óriás led fal, a döntők előtt látványos bevonulás, a versenyzők és edzők kiemelt jutalmazása, különdíjak, közönségdíjak A pécsi bajnokság jellemzője volt még a profi, pontos és szakszerű műsorvezetés, a perce pontos programtartás, ami a lelkiismeretes és felkészült, szakmailag kiváló rendezőgárdának és a főrendezőnek köszönhető.

A Pécsi Fordan Sportegyesület komoly rendezői tapasztalatokkal rendelkezik, hiszen 1995-ben rendezték első nagyobb szabású akrobatikus rock ’n’ roll versenyünket. Az eltelt 27 év alatt több, mint 100 kiemelt bajnokság, táncverseny vagy gála házigazdái lehettek. A sportági szakszövetség 8. alkalommal díjazta a Fordan SE. bajnokságát.

Forrás: Pécsi Fordan SE