A Fidesz-kedvenc ügyvéd zár alá vett vagyona már sok volt

2021. május 17. 18:06 2021. máj. 17. 18:06

Azt már nem bírta el a kormány legvérmesebb pécsi propagandalapja. Előtte hektószám folyt a címlapon a mocskos szappanos lé, annyira mosdatták az önkormányzati cégeknél folyó átvilágítás szerecsenjeit. Ahogy kiderült, hogy az egyik nyomozás szintet lépett, azonnal kipukkant a lufi.

Politikai boszorkányüldözés, olcsó trükk, időhúzás – volt már minden a PécsAktuál hasábjain a pécsi önkormányzat cégeinél és intézményeinél folyó átvilágítás, csak királyfi nem fehér lovon. Nincs is nagyon mit csodálkozni a magát tisztességgel, egyensúllyal és buborékon túlisággal kellető fideszes rémhírgyár, a PécsAktuál propagandáján. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!   

Az átvilágítás éppen a megrendelők időszakának ocsmányságait hivatott feltárni, mégpedig olyan alapossággal, aminek kis hazánkban nemigen vannak gyökerei. Nem maradt hát más, mint kicsit idegesen, nagyon átlátszó módon, de mosdatni a szerecsent, kéz a kézben a témában hasonlóan megnyilvánuló pécsi Fidesszel. Már nem volt hova csűrni a lekicsinylő szavakat, nem volt hova csavarni-torzítani a polgármester meg az átvilágítást vezető jogász fotóját, nem volt hova degradálni a törekvést, hogy ha hűtlenül kezelték a pécsiek vagyonát, akkor az derüljön ki, a pénz meg vissza a város kasszájába, az adófizetőkhöz.

Ám egy ilyen míves propagandalapban, ha az embernek úgy van hozzá gyomra, és nézegeti, nem csak az lehet érdekes, hogy milyen cikkeket talál rajta. Hanem az is, hogy milyeneket nem. Az elmúlt napokban a boszorkányüldözős, átvilágításgyalázó, szerecsenmosdató cikkek szőrén-szálán eltűntek a bizonyos körökben csak kamugeri.hu-ként ismert portál címlapjáról.

A rejtélyes baleset gyakorlatilag teljesen egyebeesett annak a hírnek a megjelenésével, ami arról szólt, hogy a hatóságok több gyanúsított esetében vagyonelemek és bankszámlák zár alá vételét rendelték el. Ráadásul annak az ügynek a gyanúsítottjainál, amelyet az elsők között dobott ki az a rissz-rossz, csúnya, felesleges átvilágítás.

Volt még egy utolsó cikk, amiben már nem tudták eldönteni, hogy akkor szorul a hurok a pécsi vagyonhasznosító volt vezetője körül, vagy egyszer majd jól tisztázza magát. Mondjuk ebben meg egy fél mondat sem maradt a pécsi-baranyai Fidesz egyik kedvenc ügyvédjére, pedig hát, a rendőrségi intézkedés őt is érinti.

Kapcsolódó: Újabb fideszes mutyira derült fény: Fillérekért adta, a sokszorosáért bérelte vissza saját konditermét a PSN Zrt.

Azóta meg semmi. Boszorkányüldözésmentes lett a címlap, kidurrant a lufi, és kiderült, hogy azon túl sincs semmi. Annyi baj legyen, majd fújnak másikat.

Ha pedig a pécsi önkormányzat cégeinél és intézményeinél folyó átvilágítás és az annak nyomán kezdődő jogi eljárások eredményei érdeklik, ha tudni szeretné, mennyi közpénzt sikerül visszaszereznie a mostani városvezetésnek abból, amit az előző alatt elherdáltak, nálunk ezután is megtalálja az erről szóló híreket. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod!   

Szerző: Pécsi STOP