A Fidesz jön és elsöpör

2019. május 15. 13:24 2019. máj. 15. 13:24

És besöpör, mindent. Jön, megy, hazudik, mozgósít és elsöprő győzelemre készül az EP választásokon az a párt, amit az európai pártcsaládból úgy vágtak ki, hogy taknyán csúszik valahol az Urál környékén. Semmi se drága, semmi se számít.

Pénztáros Lölőkével robog a kínai vonat, ami annyiba fog fájni – nekünk -, hogy luxusautókból is rakhatnák a síneket, a nemzet veje a leggazdagabb száz között szárnyal, Orbán nemzetközileg körözött bűnözőket szöktet és bújtat. A Fidesz a taknyán csúszik ki az európai pártcsaládból, Európa a maga alá vizelő Orbánon és rajtunk röhög, akire a leve csöpög. Járják az országot és hazudnak a migránsokról, hazudnak Brüsszelről, kitartóan hazudnak, hazudnak és ráhazudnak. Ha csendben indul a szombat, belehazudnak, hogy lopják a babavárást, és ha lebuknak, az se baj, mert akkor a hazugságot is túlhazudják.

A kilakoltatott 9 gyerekes családnak kitartást, Ráhcsinak 12 milliós luxusórás kézzel elhajított szaros pelenkát kívánnak, ha nem tetszik a NER-pénzekből kivakart pislogósbarbis HVG-plakát, leszedetik, bezúzatják.

De a nép, az istenadta nép tapsol és rájuk szavaz, akik elsöpörnek és besöpörnek mindent és mindenkit. A nyugdíjas - aki a 13. és 14. havi nyugdíjából, amit még smitpál nyugdíjastársuk ígért, léggitárt vett az unokának - elmegy és rájuk szavaz, mert akkor majd az unoka hazajön Londonból, ahova a sorosgyurcsány miatt ment, legalábbis szerencsétlen már így emlékszik. A kilakoltatott család elmegy és rájuk szavaz, mert jön a migráns és elveszi a sikátorukat. A székely el se megy, és rájuk szavaz, mert neki kábé mindegy, amúgy meg kap valami sportcsarnokot. Rájuk szavaz a sok félrevezetett ember, a sok megfélemlített ember, a sok megvett ember.

Mert az van, amit ők mondanak, akkor is, ha nem az van. A migránskaraván elindult, a migráns a föld alatt ássa be magát, az aláírásgyűjtés az azért van, amit mondanak, ha nem azért, akkor is azért, Brüsszel árt, elveszi a babavárókötvényt, talán még a babát is kirúgja a szittya méhből, akkor is, ha nem.

És jönnek és elsöprő győzelmet aratnak. Mert már nem állítja meg őket senki. Mert berúgja az ajtót, kirámolja a spájzot, óvatosan kikerülve az oroszokat, ellopja a lisztet meg a lekvárt, megtapos, lehülyéz, te pedig örülsz, mert ő csinálta és nem az a koszos migráns, akit még életedben nem láttál és jó eséllyel nem is fogsz.

Forrás: Gót