De hova tűnt Vári Attila?

2019. április 13. 12:52 2019. ápr. 13. 12:52

Aggasztóan kevés lett hirtelen a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezetőjének körülajnározása az önkormányzati sajtóban, holott voltak olyan napok is, mikor két cikkben is megemlítették az olimpikon nevét. Mivel városszerte azt susogták a mandulafák, hogy ő lesz a Fidesz polgármesterjelöltje, most kicsit aggódunk.

Meg vagyunk lepődve, sőt, lassan már döbbenve, ugyanis hetek teltek el úgy, hogy a pécsi önkormányzati online üzenőfalán alig lehet belefutni Vári Attila nevébe.

Márciusban átlagosan két-háromnaponta tűnt fel egy-egy cikk, amelyben a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezetőjéről írtak, de voltak olyan napok is, mikor két anyagban is foglalkoztak a Magyar Vízilabda Szövetség elnökének megmozdulásaival. De februárban is szép egyenletes tempóban érkeztek a tudósítások Váriról.

Csak címszavakban: Vári Attila mesélt a sikereiről és nehézségekről az időseknek; Vári Attila 890 milliót lobbizott ki a pécsi gyereksportra; - és így tovább.

Mivel Pécs-szerte azt susogják a mandulafák (tényleg, az Év Európai Fája címet elnyerő havihegyi mandulafa győzelme kapcsán is megszólalt), hogy Vári Attila lesz a Fidesz polgármesterjelöltje az őszi választáson, így érthető is volt a buzgalom.

Viszont a kovácstelepi labdarúgó-utánpótlás akadémiánál tartott március 27-ei sajtótájékoztató után látványosan megritkult a PSN-vezér neve az önkormányzati lap online felületén, azóta mindössze két cikket találtunk, amiben Vári valamilyen módon szerepelt. (Az egyik ráadásul egy MTI-hír volt.)

Nem tudni, mi történhetett: elfogyott a lendület, mint Merci busznak a Mecsekben, vagy esetleg már nem Vári a titkos favorit a kormánypártnál? De ha ő nem, akkor ki? Decsi István, Őri László alpolgármesterek, esetleg Páva Zsolt újra újrázna? Vagy netalántán Csizi Péter térne haza? Egyelőre nem tudni, mert a Fidesz még mindig nem jelentette be hivatalosan a jelöltje nevét a városvezetői posztra. Addig pedig maradnak a találgatások.

Forrás: GaTa