Ha van zseniális akkor ez az: hitetlen fricskával pirított oda a korlátozásoknak ez a fiatal műkörmös lány - fotó

2021. március 9. 11:27 2021. márc. 9. 11:27

Bár nem Pécs, de ezt egészen egyszerűen muszáj megmutatnunk, pláne annak fényében, hogy éppen a szolgáltató szektor képviselőiről szeretnénk cikket írni. A nemrég meghozott korlátozó intézkedések ugyanis hatalmas bajba sodorták például a műkörmösöket, fodrászokat, kozmetikusokat, akik ugyan bíznak abban, hogy az ígértekhez mérten tényleg csak két hét bezárásról van szó, de azért nincsenek elragadtatva magától bezárás tényétől sem, illetve kétségeik is vannak a két hetes ígéret kapcsán.

Szerencsére vannak, akik megfelelő humorral képesek kezelni ezt a helyzetet. Így tette egy fiatal műkörmös lány is, aki valami egészen zseniális fricskával pirított oda a korlátozó intézkedéseknek. A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

"Nagy munkába voltunk a csajokkal, hisz a szabad téri munkavégzés lehetséges ugyebár !? Az üzlet zárva, de mégis dübörög a biznisz.Időpontok miatt most ne keress, csak sétálgass és hátha belénk botlasz valahol! Időjárásnak megfelelő öltözettel készülj, és ha nálunk szépülsz, kapsz egy kupont, az esti zárt körű bulinkba, ezzel meg is jegyeznénk, egy nap maximum 6 ember jöhet, hogy velünk együtt üssük a 9 fős plafont, feltéve, ha még érvényes. Szabadúszó DJ-k jelentkezését várjuk, ha akadna estére, akkor egy vendéggel kevesebbet maszekolunk aznap! 19.00 kor vége a bulinak, akartunk adni ingyen Taxis kupont, de sajnos most ők nem dolgoznak, úgyhogy nyitott lovaskocsival tudunk csak szolgálni. (Unatkozó lóhoz IS értő Taxisokat keresünk) Ugyanitt: Lejárt alkoholokat és üdítőket szívesen fogadunk, ha találtok még az étterem raktárában! Jelenleg Tiszaújvárosban vagyunk fellelhetők, de ha itt mindenkivel végzünk 2 hét alatt, a meghosszabbított 2 hónapban bejárunk szívesen több várost is, ide lehet jelentkezni önkéntes önkormányzatoknak is.Mivel jelenleg engem is érint (az egyesek szerint szeptemberig is tartó ) zárás, gondoltam beszállok ebbe a játékba. Osztani ér, főleg ha te is a kollégánk/kolleginánk vagy” –

- olvasható a bejegyzésben, amit Hell Zsófia tett közzé, aki kozmetikusként és műkörömépítőként dolgozik. 

Ez is érdekelhet: A Pepco még mindig mélyen hallgat: háborgó kommentelők lepték el a közösségi oldalukat

Mutatjuk a posztot: 

 

A fiatal lány posztja már több mint 12 ezer lájkot kapott és a megosztások száma is a 7 ezerhez közelít. 

Ne hagyd ki! Azonnali hatállyal be kellett zárjanak - A Pepco tegnap még arról tájékoztatta a vásárlókat, hogy nyitva lehetnek, ma azonban csak a lehúzott rácsok fogadták a vásárlókat

Zsófiát a LikeNews.hu hírportál kereste meg, a lány a lapnak elmondta, hogy ő volt az értelmi szerző.  “Szeretek a polgárpukkasztó dolgokat kitalálni, amiket sokszor nyilvánosságra is hozok, ha éppen nem beszélnek le róla.” - mondta a lapnak. Továbbá arról is beszélt, hogy sajnos azért sokan voltak, akik komolyan vették ezt az egészet, pedig ez nem más, mint egy hihetetlenül jó fricska. 

"Szerintem, nagyon sokan komolyan vették ezt az egészet, kicsit félek is, hogy ki fogja ezt megcsinálni, hisz az egészet egy nagy viccnek és sztrájknak szántuk!” 

- mondta el a portál megkeresésére Zsófia, aki arról is beszélt, hogy véleménye szerint a korlátozó intézkedéseknek így ebben a formában nincs értelme. 

“A mostani korlátozásnak semmi értelmét nem látjuk. Igazából az óriási zárásnak az lett a lényege, hogy a szépségipart megrogyasszák (...)  Úgy gondolom, akkor vagy zárjunk mindent vagy semmit." 

- mondta. 

Ami pedig szerintünk igazán értékes ebben az egész történetben, hogy megfelelő humorral talán ezt az egész szituációt sokkal könnyebben lehet átvészelni. Kitartást mindenkinek! A Pécsi STOP legfrissebb híreit itt találod! 

Címlapkép: Illusztráció, Pexels