Hallod, tesó, van egy cigid? Választásra kéne…

2018. január 2. 20:11 2018. jan. 2. 20:11

Figyi, elfogyott a magánnyugdíjad meg a trafikod, a Soros meg hozza a migriket, kéne egy kis lovetta, na nem kertelek már tovább, érted, hát választásra kell, de tényleg!

De figyi, tényleg, most nem a Lölőkéről van szó, hogy csak 2024-re lesz a világ leggazdagabb embere, hát majd kivárja, na, ne viccelj már, hát előbb kérnék kannás borra, mint a Kolbász újabb cégeire, ne izélj már!

Hogy az Árpikának is lassan kikandikál a nagylábujja a Gucci táskából, az se izgat, hát a rossebért verte el a zsebpénzét kisfröccsre Ibizán, ez sem izgat, igazán.

Mi, hogy még több kaszinót akarunk az öreg Vajdának? Ne viccelj már, sose költenénk erre a cigidet. Vagy na, a pénzed, érted, na.

Félreérted ezt, haver, most tényleg baj van. A pénzes bevándorlók már alig hozzák a milliárdokat, a gázbizniszt is kikutatták a szocik, alig tudlak lenyúlni, amíg te beszopod a rezsicsökkentést, hát soroljam még?

A Soros meg csak jön, csak jön, hallod, én is megígértem a Bözsi néninek, nem a csira kakasosnak, a másiknak, hogy ha úgy vannak a számok, emelek. Hát nem úgy vannak, főnök, figyi, most tényleg, ha most nem nyerünk, akkor jön a Soros és a Gyurcsánnyal lesöpri a padlást és odateszi a helyére ezeket a migránsokat, oszt a gombás lábuk lóg majd onnan kolbász helyett, hallod?

Figyelj, tesó, itt ez a csekk, kapard már elő a kis megtakarításod, vagy esetleg zálogba csaphatnád édesanyád aranyfogait. Na ne, ennyire nem lehetsz csóró, hallod, akkor zacskózd be a gyerekek veséjét és azt rakd a borítékba, majd elpasszoljuk a közel-keleti piacon.

Mi, hogy én szánalmas, de hát csak az országot védem, teee, rohaggyámeg, nem adsz pénzt, akkor a húgodat majd a migrik a szénakazalban anyád hátán, hallod, hát van neked szíved? Egy kis részvényke, vagy pár húszas a bugyellárisban, na.

Figyi, még most az egyszer, áprilisban megadom. Ha úgy lesznek a számok.