Határsertés: a hülyeség tényleg határtalan

2019. április 21. 19:39 2019. ápr. 21. 19:39

Szoptatós malaccal állják útját a magyar rendőrök a muszlim bevándorlóknak – ez az álhír terjed rólunk nyugaton. Akkor most fordítsuk arcunk a Vár és a Parlament felé, és kérdezzük meg: vajon mi az oka, hogy rólunk már bármekkora baromságot le lehet képzelni?

Terjed a neten, hogy terjed a neten, hogy malacait szoptató anyakocával tartják távol a muszlim bevándorlókat a magyar hatóságok a határnál. Pedig a kép eredetije 2015-ben készült a Fülöp-szigeteken, erre hívta fel a figyelmet a fotót készítő német hírügynökség. Meg arra, hogy ez egy nyilvánvaló és otromba baromság.

Borzalmas, felháborító, elképesztő, hihetetlen, hát ki hisz el ekkora féknyúzt?

Kérdezhetnénk, ha Magyarország középső neve mára nem Fakenews lenne, már ha lenne középső neve. Ugyan mi csodálkozni valónk lenne egy olyan országban, ahol adó-tízmilliárdokból működő állami (ál)hírgyárakat bizonyítottan hírhamisítók vezethetnek? Ahol napi szinten használ fel az állami propaganda lopott, egészen mást ábrázoló fotókat, hogy segítsen a kormánypárt egyetlen programja, a félelemkeltés elhintésében? Vagy nézzük szűkebb pátriánkat, ahol az előző parlamenti választás végül győztes demokratikus jelöltje photoshopolt migránsok hadát vezeti át a síneken egyenesen Pécs felé a propagandagépezet kellően mély bugyraiban?

Szóval, ha azt hitted, kedvesdrága magyar, hogy a hülyeség megáll a határátkelőnél, hogy külföldön játszatod az okosat, Rubik Ernő, Jedlik Ányos és Szent-Györgyi Albert dicső leszármazottját, miközben itthon meg simán beszopod, hogy Soros Gyurcsány metszőfogával vág rést a határkerítésen, hogy Mellár Tamás Honfoglalós-Franco Nerós tekintettel átvezethesse őket a lyukon, egyenesen a Széchenyi térre, Hunyadi lovának farához, akkor bizony tévedsz.

Európában ugyanis lassan, de biztosan pontosan olyan hülyének néznek, mint itthon.

Forrás: Gót