Hoppál Péter nagyot elmúltötévezett

2019. május 27. 13:22 2019. máj. 27. 13:22

Igazmondó Hoppál Péter megnyilvánult a baráti sajtónak hétfőn a főtéri Hunyadi-szobornál. Aki vesztett tegnap, az nagyot bukott, aki nyert, az se nyert igazán, kivéve, ha az a Fidesz. Baranya mint migránsfellegvár, kerítés mögött tartott bevándorlás, a Fidesz a nyugalom és biztonság pártja, kormánnyal közös városfejlesztés – Hunyadi és a lova győztek pislogni.

Igazmondó Hoppál Péter hétfőn délelőtt a baráti sajtónak tartott tájékoztatót a főtéri lovasszobornál.

Elmondta – legalábbis a propagandagépezet híradásai szerint – hogy Pécsett az elmúlt öt évben nem szerepelt ilyen jól a Fidesz, pedig 3 választás is volt.

És miért?

„Hiszen jól tudjuk, hogy mindaddig, amíg a határvédő kerítést fel nem építette az Orbán-kormány, addig az illegális migráció egyik fellegvára volt a megyénk. Mivel határozott lépést tett a kormányzat, ezért a bevándorlást sikerült a kerítés mögött tartani (itt azért felsírtunk – a szerk.), igaz, a kerítést szinte minden éjszaka átvágják, és naponta halljuk a jelentéseket, hányan próbálnak átjutni.”

Szóval, nagy nyerés, nagy boldogság.

De Hoppál szólt az ellenzékről is (amely bejelentette, hogy közösen indít jelölteket Pécsett, és amely összefogó ellenzéki pártok támogatottsága jelentősen nagyobb volt már tegnap is, mint a kormányerőké .

Meg is kapták tőle rendesen.

A Jobbik alig több mint 5 százalékos szereplése bukta.

Az MSZP alig 8 százalékos szereplése bukta.

A DK és a Momentum ugyan jól szerepelt, de:

úgyse fogják sokáig birtokolni a szavazók bizalmát

a Momentumhoz meg amúgy is „átvezényelték” a korábbi LMP-szavazókat (de vajon ki lehetett az? Soros??), az utóbbi párt gyakorlatilag megszűnt létezni.

Aztán a végén még bevitt egy gyomrost az eddig nyugodtan tévéző pécsieknek:

„A pécsiekkel, megköszönve a növekedő támogatásukat, illetve a kormánnyal együttműködve a jövőben is további eredményeket szeretnénk elérni a város fejlesztésében".

Biztos maradt még fasza Volvo-flotta valahol Európában, amit le lehet depózni a városban.

Forrás: Gót