Két vödörrel önti a rémületpropagandát a pécsi Lokál

2019. március 7. 16:54 2019. márc. 7. 16:54

Fellapoztuk a Lokálnak hívott, félig propaganda, félig gagyi hirdetőkiadvány legújabb, pécsiesített példányát, és rá kellett jönnünk, hogy valószínűleg aranyhalakat, illetve totálisan memóriazavaros, vagy a kritikai gondolkodás teljes hiányában szenvedő embereket célozhatták meg vele.

Az újság első oldalon a drogokat újra menyasszonyára cserélő Curtis kelleti magát.

Mire azonban megnyugodnánk, hogy a baj csak a rapsztárokat éri utol, már a második oldalon jön a hideg zuhany:

A páratlan oldalon pedig maga Orbán erősíti meg, hogy „Erősödni fognak a migrációs feszültségek”. Jó, hát azt is megjósolta az orbánbarát média, hogy Dobrev Klára esetleg korrupciós ügyekbe keveredhet. Meg ha az ember fia tesz arról, hogy fokozódjon a feszültség, nem csak ölbe tett kézzel várja, fokozódni is fog.

Aztán jön némi kontent, sok hirdetés, egész oldalas hóvirágfotó oldja a feszkót, megtudhatjuk, hogy ki bővít, mi fejlődik, mi a szupi Pécsen, dupla oldalon magyarázzák el, miért kell feltétlenül lottózni, meg hogy mitül gyógyul a siket.

De mire viszonylag megnyugodva becsukod az újságot, ez fogad a hátoldalon:

Mert mi van, ha a szerény újságféle végigpörgetése közben elfelejtetted, hogy kitől kell rettegni? De szerencsére ezek a lokális fiúk nem engedik, hogy elfelejtsd, akkor se, ha teljesen hülye vagy, vagy csak a telefonodban van memória, mert biztos ami biztos, KÉT teljes oldalas hirdetés gondoskodik róla a vékonyka kiadvány két végén, hogy a sorosjunckertől.

Jó, a kisbetűs szöveg más a két hirdetésen, de maradjunk a realitásoknál: a gyógyszerek mellékhatásait többen olvasgatják.

Szóval, vagy az van, amit fentebb vélelmeztünk, vagy az, hogy alig több mint két év alatt 56,6 milliárd forintot költött a kormány sorosozásra.

Úgy értjük: 56 000 000 000 forintot.

És ha csak egyszer félsz lokálonként, akkor ez azért sokkal lassabban fogy ám el.