Mitől retteghet Hoppál Péter ennyire?

2021. április 16. 11:56 2021. ápr. 16. 11:56

Azt már megszokhattuk a fideszes országgyűlési képviselőtől, hogy előszeretettel ékeskedik más tollával. Április elején jelentette be a pécsi városvezetés, hogy a Magyar Fejlesztési Bank igazgatóságával egyeztetett a Pécsi Városi Tőkealap létrehozásáról. Akkor Hoppál Péter egész egyszerűen magának könyvelte el ezt a sikert.

Úgy néz ki, hogy a karmester szerénysége nem ismer határokat, ugyanis a tegnap bejelentett befektető érkezését is a saját sikereként tálalta a fideszes politikus. Viszont nem csak a szerénysége nőtt Hoppál Péternek, hanem a cenzúra is a Facebook-oldalán.

Az elmúlt évek fideszes kormányzása során hozzászokhattunk már a politikusaiktól, hogy nem fűlik hozzá a foguk, amikor velük ellentétes véleménnyel találkoznak. Hoppál Péter Facebook-oldalán a szólásszabadság és a szabad véleménynyilvánítás jegyében igazán profi módon törlik a politikuséval nem megegyező kommenteket.

Adódik a kérdés: ennyire fél a fideszes honatya a pécsiektől? Ennyire fél attól, hogy a pécsiek túlnyomó többsége rájött, hogy valójában mit is képvisel a Fidesz és Hoppál Péter? A válaszért pedig nem is kell messzire menni, a kommentek törlése, majd a felhasználók tiltása egyértelműen megválaszolja az előbb feltett kérdéseket.

Amint az a képen is látható, a szerkesztőségünk egyik tagja úgy lett letiltva a képviselő Facebook-oldaláról, hogy nem kommentelt soha egy bejegyzéséhez sem! Mi ez, ha nem félelem?

Viszont a Pécsi STOP olvasóinak rendkívül hálásak vagyunk, hogy aktívak a pécsi közéletben és nem hagyják szó nélkül Hoppál Péter ámokfutását, igenis igyekeznek szembesíteni a fideszes politikust a valósággal. Bár a kommentjeik nem lehettek ott kettő percnél többet, de sikerült fotót készíteniük róluk.

Nem mehetünk el szó nélkül a Fidesz-közeli médiaholdinghoz tartozó Bama.hu mellett sem, akik szintén megírták, hogy egy új befektető érkezik Pécsre, viszont a városvezetés szerepét ”valamilyen okból kifolyólag” elfelejtették közölni a cikkben, ellenben ők sem győzték méltatni Hoppál Pétert.

És az egész sztori kvintesszenciája, hogy megtaláltuk a másik Fidesz-közeli média leglelkesebb ”kamu”rajongóját, – akiről egy korábbi cikkben kiderítettük, hogy nem valós személy, hanem a sok-sok főt számláló helyi fideszes trollhadsereg katonája –, azóta portált váltott, és átköltözött a Pécs Aktuálról a Bama.hu kommentszekciójába, ahol lelkesen támogatja a kormánypárti propagandát.

Majd a Bama.hu cikke alatt is megjelent:

Kapcsolódó: Leleplezés: Kamuprofilokkal örvendeztetik a PTE modellváltását a Pécs Aktuál komment harcosai

Szerző: Pécsi STOP