Szabályos parkolás vs Selmeczi Gabriella: 1-0

2020. december 15. 18:48 2020. dec. 15. 18:48

Szabó Timea, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke posztolt a Facebook-oldalára három darab képet, amin Selmeczi Gabriella fideszes politikus szabálytalanul parkol egy méregdrága autóval.

Selmeczi Gabriella parkolásával nem feltétlenül az a probléma, hogy szabálytalanul parkolt, mert az vesse rá az első követ, aki még nem parkolt szabálytalanul soha az életében. A köztudatban elterjedt vélekedés szerint, akinek nagy és drága autója van az bármit megtehet az utakon. Számtalan esetet tudunk, amikor egy BMW-s, Audis, indexelés nélkül hajtott ki a körforgalomból, vagy netán úgy parkolt a Tesco előtt, hogy 3 helyet elfoglalt az autójával. Ilyenkor minden jóérzésű emberben felmegy a pumpa. Nem tagadom engem is fel szoktak ezek az autósok idegesíteni, mert nem tudom felfogni, hogy mi indokolja, hogy így parkoljonak. Lehet hanyag módon beállni úgy, hogy két helyet elfoglalsz, de amikor keresztbe áll valaki és 3 autónyi helyen áll, az bosszantó.

A politikus vagyonnyilatkozatában nem szerepel továbbra sem, hogy tulajdonában lenne bármilyen gépjárműnek, mindenestre, ha bérli az autót, biztos nem lehet olcsó a bérleti díj, ugyanis ez a fajta BMW X7 újonnan 38 millió forintba kerül. Végezetül, úgy gondolom, hogy egy országgyűlési képviselőnek példát kellene mutatnia az életben és nem ilyen p*raszt módon beparkolni a képviselői ház elé, úgy, hogy elfoglal 3 helyet. Remélem, ha legközelebb arra jár egy közteres, vagy egy rendőr, akkor emlékeztetni fogja Selmeczi Gabriellát a szabályos parkolásra...

 

 

Forrás: Szabó Timea Facebook.