Három hónapja nincs meg a Pécsbányán holtan talált idős férfi gyilkosa

2019. október 24. 10:33 2019. okt. 24. 10:33

Július közepén holtan találtak egy 74 éves férfit Pécsbányán, a gyanú szerint megölték. A rendőrség augusztusban nyomravezetői díjat tűzött ki, mely még most is elérhető a hatóság honlapján, így minden jel szerint még nincs meg a gyilkos.

Az idős férfi június 28-án indult el pécsi otthonából rokonaihoz, ahonnan június 30-án kellett volna hazaérkeznie - írtuk korábban. Holttestét július 15-én Pécsett, Pécsbányán, a Debreceni Márton utcában egy bokros területen találták meg. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a férfi halála az eltűnésének időpontjára tehető, halálát pedig idegenkezűség okozta.

Az ügyben halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, a kapitányság vezetője nettó félmillió forintot tűzött ki a nyomravezetőnek.

A díjkitűzés október 24-én reggel még érvényben volt, ami azt jelenti, hogy a bűncselekmény gyanúsítottját még nem sikerült előkeríteni.

Egy 63 éves pécsi nőt is megöltek

Múlt vasárnap holtan találtak egy 63 éves nőt egy pécsi lakásban, a gyanú szerint megölték. A rendőrség egy 49 éves pécsi férfit fogott el, gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vétele mellett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 

Hogy pontosan hol történt a gyilkosság, azt a rendőrség a nyomozás érdekeire való tekintettel nem árulta el lapunknak.

Forrás: Pécsi STOP