Őt körözi a rendőrség a péntek délutáni pécsi rablás miatt

2020. július 18. 11:53 2020. júl. 18. 11:53

Kiadott két fényképet a péntek délutáni pécsi boltrablás elkövetőjéről a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. A tettes biciklivel menekült el a helyszínről a feltételezések szerint.

Mint ismert, pénteken délután egy férfi késsel fenyegetőzve kirabolt egy vegyesboltot Pécsen a Nagy Lajos király útján - a részletekről itt írtunk -, ennek kapcsán szombaton adott közre két fotót is a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Pécsi Rendőrkapitányság jelenleg felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nyomoz az ügyben, az elkövető a rablást követően biciklivel menekült a helyszínről.

A rendőrök a rendelkezésre álló adatok alapján egy körülbelül 170-175 centiméter magas, 30 év körüli férfit keres, aki a rablás folyamán egy fekete hosszúujjú felsőt, terepszínű baseball sapkát, valamint kék farmer térdnadrágot viselt, az arcát pedig kendővel takarta el. 

A Pécsi Rendőrkapitányság azt kéri, hogy, aki látta az esetet, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 - 16; p: 8 - 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.



 

Siklóson szerda este történt késes rablás - ott egy élelmiszerboltba "tért be" a rabló -, azt egyelőre nem tudni, hogy a két eset között van-e összefüggés.

 

Címlapkép: police.hu

Forrás: Pécsi STOP/police.hu