Lemondott az a fideszes politikus, aki fizetett volna a kutyapártosnak, ha elindul polgármester-jelöltként

2023. szeptember 19. 18:14 2023. szept. 19. 18:14

Lemondott választókerületi elnöki tisztségéről dr. Lévai István Zoltán, Budapest 15. számú országgyűlési egyéni választókerületének elnöke – közölte a Fidesz kedd délelőtt.

Lévai István Zoltán, Budapest 15. számú országgyűlési egyéni választókerületének elnöke lemondott választókerületi elnöki tisztségéről, a párttagságát is megszüntette, kilépett a Fideszből – írja a Telex. 

„Jövő héten szeretnénk kávézni a 22 másik kerület fideszes polgármesterjelöltjével is” – reagált a hírre a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP), amely az egyik főszereplője az ügynek.

Ahogy arról a Hírklikk is beszámolt, ötmillió forintot is hajlandó lett volna fizetni a néhány napja még fideszes Lévai a kutyapártos Aleva Mártának, ha ő is elindul a XVIII. kerületi önkormányzati választáson, így csökkentve a jelenlegi polgármester esélyeit.

Aleva május 31-én kereste meg a Válasz Online szerkesztőségét ugyanis a találkozón elhangzottakat felvette.  

„Ez a mostani akció felrobbantotta a netet. Nem is gondoltam volna, hogy ekkora hatása lesz. Tele van vele a sajtó. Nem hiszem, hogy ezek után sok kedve lesz bárkinek megkörnyékezni egy kutyapártost” – mondta lapunknak Aleva Márta az MKKP „passzivistája".a vele készült interjúban. 

Forrás: Telex