Ungár Péterék tengerparti villájában felejthette Orbán Viktor a pulcsiját?

2023. szeptember 8. 08:13 2023. szept. 8. 08:13

Nem akárhol nyaralt Orbán Viktor miniszterelnök Horvátországban! Ungár Péter LMP-társelnök nővérének kizárólagos tulajdonában álló 350 négyzetméteres tengerparti villájában, Opatijában töltötte augusztusi vakációját.

Mindezt a Gulyáságyú Média derítette ki, amelynek birtokába jutott egy felvétel, amelyen a tengerből a házhoz felsétáló Orbán látható. Az augusztus 11-én készült felvételt a Gulyáságyú online szoftverek segítségével ellenőrizte és hitelesnek találta mind az időpont, mind a helyszín tekintetében - írja a 24.hu.

Rákérdeztek Orbán nyaralására, de Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke azzal hárította, hogy ő csak Orbán hivatalos programjairól tud tájékoztatást adni.

Ungár Péter viszont megerősítette, hogy a szóban forgó horvátországi ingatlan a nővére tulajdonában van, de hozzátette, hogy neki nincs beleszólása abba, hogy ki nyaralhatnak ott.

– A magyar politika egyik elég részletesen kitárgyalt mozzanata, hogy édesanyám, Schmidt Mária és a miniszterelnök szoros viszonyt ápolnak egymással, a miniszterelnök ennek keretében például édesanyám budapesti házában is viszonylag gyakran megfordul – írta válaszában, aki szerint ő maga sose titkolta, hogy futott már össze Orbánnal a privát életében. Ezek után vajon, hogyan fog Ungár Péter a parlamentben hitelesen felszólalni az ellenzék érdekében?


- Tisztelt Miniszterelnök úr! Öö..öö.. nálunk felejtette a pulcsiját…

 

Forrás: 24.hu