Bődületeset buzizott a pécsi fideszes jelölt Facebook-oldalán

2019. szeptember 29. 12:05 2019. szept. 29. 12:05

Felejtsd el Fodor Ibolyát és Hári Józsefet: itt a Facebook új pécsi sztárja, a 12-es választókerület fideszes jelöltje, Musch Zoltán. Ha lázba hoznak az igen egyszerű szexista viccek, vagy az „Elüti a hülye buzit a kamion” című videó, ami Musch szerint hatékonyabb lenne felturbózott kombájnnal, akkor a jelölt Facebook-oldalán a helyed.

Musch Zoltán az önkormányzati kampány elején lett a Fidesz képviselő-jelöltje a pécsi 12. választókerületben, dr. Kapusi Tibor nyugdíjast váltotta, akit egészségügyi okokra hivatkozva cserélt le a kormánypárt.

Muschnak politikusi Facebook-oldala nincs, csak a saját, ám nyilvános de a sajátja nyilvános és igen tanulságos, feltéve, ha alulképzett vagy faék egyszerűségű szexista viccekből. Mint például ez:

Fotó: Facebook

Le is szakított vele 13 lájkot.

Amit viszont nem értünk, és nem is akarunk, az a – hitelesség és hűség kedvéért, bár mélységesen elítéljük a szóhasználatot - „Elüti a hülye buzit a kamion” című Youtube-videó. Amit Musch is megosztott. Ennek már csak a leírását találtuk meg, e szerint „Valószínűleg nem ferdült lelkivilágú népségről van szó a videóban, hanem csak „szórakozó” idiótákról.”

Fotó: Facebook

Bárkit is akartak elgázolni kamionnal, vagy ütöttek is el valójában Muscht nagyon megérintette, mert így reagált rá:

„LOL, itt a megoldás!!!!

Csak valami felturbózott kombájnnal hatékonyabb lenne a kivitelezés!”

Hogy pontosan mi történt a videóban az ominózus emberrel, nem tudni, de Musch úgy látta, mindenképpen érdemes volt kamionnal elütni, mert hozzászólásban még ezt is hozzáfűzte:

„:)))))) hát, de, megérdemli a szarházi nem?”

Szerencsére a Fidesz jelöltje nem az áruszállításban vagy a mezőgazdaságban dolgozik, hanem a Pécsi Tudományegyetem Onkoterápiás Intézetében, legalábbis a Facebook-profil szerint.

Ahogyan sikerült kombájnos gázolás nélkül sétálni választókerületében, Patacson a várost bőszen felfedező Vári Attila fideszes polgármesterjelölttel legalábbis a rendőrségi hírek között nem találtunk rá utalást, hogy felszecskázott embert találtak volna Pécs nyugati városrészében.

Forrás: Pécsi STOP