Hatalmas elismerésben részesült a Kodály Központ!

2024. október 28. 14:19 2024. okt. 28. 14:19

MagyarBrands-díjas lett a pécsi Kodály Központ az „Innovatív Márka” kategóriában - írja sajtóközleményében a ZsÖK.

A MagyarBrands Program immár másfél évtizedes fennállása, komplex minősítő rendszere és független Szakmai Bizottságának értékítélete alapján értékeli a magyar vonatkozású márkákat. Célja, hogy ráirányítsa a fogyasztók és a piac figyelmét a legsikeresebb hazai márkákra, valamint a legnépszerűbb, innovatív fejlesztésekre. 
 

A Kodály Központ a jövő évben már létrejöttének 15 éves jubileumát ünnepli. Egyik innovációja az ott megjelenő hangversenyek, színházi előadások és konferenciák magas szintű kiszolgálására való törekvés, amely a munkatársak, a programszerkezet, a marketingeszközök és az eszközállomány tekintetében is folyamatos megújulásra késztet – mondta el Hummel Márk, a Zsolnay Örökségkezelő NKft. ügyvezetője.

A MagyarBrands program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: többlépcsős vizsgálat során, a fogyasztók véleményét tükröző kutatási adatok és a szakértők egybehangzóan pozitív értékítélete alapján részesülhet egy márka díjazásban. Az „Innovatív Márka” kategóriában olyan szempontokat vizsgálnak, mint az identitás, a reputáció, a márkaépítés, az innovativitás és a társadalmi hasznosság. Továbbá a kiválasztás feltétele az alábbi egyik állítás teljesülése is:

meglévő termékein a márka folyamatosan újít;

vagy olyan új terméket, vagy szolgáltatást fejleszt, ami megváltoztatta a fogyasztói szokásokat, vagy új fogyasztói igényeket elégít ki;

vagy a márka új technológiát alkalmaz;

vagy a vállalat egyedi, új értékesítési csatornákat, szervezeti megoldásokat használ, vagy új, kreatív marketingeszközöket alkalmaz.

A Kodály Központ az elmúlt közel 15 évben komoly reputációra tett szert, nemcsak regionális, de országos viszonylatban is, és igazi márkanévvé vált színvonalas programjaival, azok és a konferenciák lebonyolításának minőségével. 

Társadalmi hasznossága megkérdőjelezhetetlen, hiszen valamennyi korosztály és társadalmi réteg számára igyekszik rendhagyó, friss, vagy éppen a klasszikus értékeket akár új, akár hagyományos formában megjeleníteni, valamint nagyszerű helyszíne országos, vagy helyi szintű szakmai konferenciáknak is – számolt be Rózsa Zoltán, a Kodály Központ igazgatója.