Hoppál Péter egy hozzászólónak: A pokol tűzén minden gyalázkodó szavad a húsodba fog vágni!

2023. március 15. 14:00 2023. márc. 15. 14:00

Hoppál Péter, a Fidesz tagja, volt kulturális államtitkár gyakran folytat heves vitákat Facebook-oldalán, ahol gyakran erős véleményt fogalmaz meg követőivel szemben. Ezúttal is így tett.

 

Egy képet osztott meg hétfőn a Facebook-oldalán, amelyen Orbán Viktor, Balog Zoltán református püspök és több fideszes és KDNP-s politikus együtt imádkozott Nick Vujiciccsel. Ehhez érkezett egy hozzászólás, amelyben retardáltakról és ósdi vallási fanatikusokról írt. Hoppál Péter nem is hagyta szó nélkül. „A pokol tűzén minden gyalázkodó szavad a húsodba fog vágni! De még te is megtérhetsz” – írta válaszul. Egy másik kommentelő azt írta, hogy „Ha van Isten, ezen szétröhögte odafönt az agyát”. Erre is érkezett a reakció: „Aki meg ilyen mondatot leír, az majd szétvisítja odalent az agyát. Hacsak nem tér meg bűneiből.”

 

forrás: Facebook

 

Az egyik, képmutatással vádaskodó kommentelő esetében még csak ateista kommunistákat emlegetett:

 

forrás: Facebook

 

Mikor az egyik kommentelő a középkor restaurálásával vádolta meg Hoppált, a politikus nem igyekezett tagadni a – nyomdafestéket nem tűrő stílusban írt – vádat, hanem egyenesen beleállt:

 

 

Március elején is emlékezetes kommentje volt Hoppálnak, akkor így válaszolt egy hozzászólónak:

„Ez nem a söjtöri lakoma komcsi módra! Itt pogácsák és gyümölcs szeletkék voltak! Ha tegezni tetszik, proli módra, akkor se kerül annyiba a mai reprezentáció, mint amennyibe a maguké került! Különben meg: Tetszettek volna választást nyerni! Ja, az nem megy, csak az uszítás? Hát csókolom! Maguknak VÉGE!”

 

Forrás: Facebook / 444 / Magyar Hang