Hoppál Péter évértékelt, ennél még az Aranybulla is többet ér

2023. január 14. 10:38 2023. jan. 14. 10:38

Megtartotta 2022-es évértékelőjét az Európában csúnyán levitézlett Orbán-
kormány megunt és levetett, bukott államtitkára. Igazán nem jó szívvel mondjuk, de ennél hasznosabb időtöltés lett volna az is, ha inkább az Aranybullát nézik otthon a tévén.

Aligha van ma Európában lenézettebb kormány a magyarnál. A felnőtt kontinens szánakozva nézi, ahogy a büntiben lévő, duzzogó ovis, akitől elvették a játékát, próbálja győztesnek érezni magát a sarokban térdelve.

Ha van ennél is szánnivalóbb, akkor az nem lehet más, mint az olyan ember, aki már ennek a kormánynak sem kell, akit lenéznek a lenézettek. A megvetett a számkivetettek között. Aki elkapta a tífuszt a lepratelepen. Pénteken egy ilyen politikai fáradt olaj, a kábelek réme, Hoppál Péter értékelte Pécs elmúlt évét szárnysegédjével, a Fidesz városházi frakcióvezetőjével. Hogy miket mondtak, azt hagyjuk is. Az, hogy Hoppál Péter hazudik, már nem csak politikai, de jogi értelemben is közhely.

A kérdés nem az, hogy miket mondtak. Szájukra vették a rezsivédelmet, amit ma minden egyes magyar és pécsi család a saját bőrén és havi számláin érez. Nem, nem a havi 180 ezer forintos támogatást, amit vizionáltak, ezt azért ne keresse senki a számláján. A kérdés az, hogy egyáltalán miért szólaltak meg.

Azután az ámokfutás után, amit a Fidesz Európában, idehaza, és a korábbi ciklusokban Pécsett művelt. Nagyon nehéz szívvel mondjuk, de ennél még annak is több haszna lett volna, ha a levitézlett Fidesz levitézlett kábelhuszárja és kisegítője inkább otthon marad Aranybullát nézni. Az nekik való, a pécsieknek meg megmaradt volna a nyugalma - olvasható a A Pécs Jövője frakciószövetség szerkesztőségünk részére megküldött közleményében.