Jobbikos képviselővel és az ATV tudósítójával dulakodtak pécsi ételosztók - frissítve!

2019. október 13. 08:32 2019. okt. 13. 08:32

Gyimesi Gábor, a Jobbik pécsi képviselője és az ATV tudósítója a fideszes pécsi önkormányzat egy pécs-keleti irodájába próbáltak bemenni, ahol ételcsomagokat osztottak romáknak. A képviselőt a falhoz nyomták, a tévést életveszélyesen megfenyegették és bántalmazták. Elkezdődött a választás Pécsett.

Az atrocitás Pécsett a Szeptember 6-a téren történt vasárnap reggel, a Fidesz vezette önkormányzat egyik irodájában. A tudomásunk szerint a környéken élő jobbikos képviselő, Gyimesi Gábor arra lett figyelmes, hogy romák egyen-ételcsomagokkal jönnek ki a helyiségből. Megpróbált szóba elegyedni egyikükkel, és az kiderült, hogy tartós élelmiszer van benne, de hogy a csomaggal a hóna alatt utána szavazni ment-e, az ember nem árulta el.

Gyimesi, mint önkormányzati képviselő megpróbált bemenni az irodába, amelynek az ajtaját egy információink szerint valamiféle vezető beosztásban lévő közmunkás állta el. Az esetet az ATV munkatársa rögzítette egy kamerán.

Gyimesinek ugyan sikerült bejutnia, de elmondása szerint a helyszínen lévők „bevadultak”, őt a falhoz szorították, az ATV riporterét pedig bántalmazták, életveszélyesen megfenyegették és a kamerát akarták kicsavarni a kezéből.

A helyszínre reggel fél kilenc körül értek ki a rendőrök.

Frissítés: egy BIOKOM-feliratú irodánál történt az eset, az ATV munkatársának 100 ezer forintot meghaladó kárja keletkezett az atrocitásnál

Az ATV tudósítója megerősítette a történteket a Pécsi STOP-nak. Elmondta, két nagydarab roma „őrizte” a Biokom feliratú irodát, egyikük úgy hátba vágta, hogy jó ideig nem kapott levegőt. A kidobóemberek egyike többek között azt állította magáról, hogy az önkormányzat alkalmazottja, a kamerájában pedig 100 ezer forintot meghaladó kár keletkezett - mondta el lapunknak az ATV munkatársa.

Ha ételosztást vagy más, választási csalásra utaló jelet tapasztal, esetleg dokumentál, forduljon hozzánk bizalommal a szerkesztoseg@pecsistop.hu emailcímen, vagy Facebook-oldalunkon!

Forrás: Pécsi STOP