Lelepleztük a karlendítő Trombitás Kristófot, Bohár Dániel gyáván megfutamodott a kérdések elől (videó)

2023. május 16. 07:03 2023. máj. 16. 07:03

Mint arról korábban beszámoltunk, feltételezhetően a Megafon egyik beszélőfeje, Trombitás Kristóf szerepel egy kiszivárgott karlendítős fotón, eddig azonban nem volt 100%-os bizonyíték arra, hogy a fényképen szereplő úriember ténylegesen a pécsi kötődésű propagandista látható. A Pécsi Stop stábja most újabb bizonyítékokra bukkant.

A közelmúltban egy karlendítős fotó landolt a Gulyáságyú Média postaládájában, amely minden jel szerint Trombitás Kristófot, a feltehetően közpénzhegyekből funkcionáló, puritán kormánypropagandát arcba toló Megafon egyik beszélőfejét, egyben az '56-os szabadságharcosok nevét bitorló Pesti Srácok munkatársát ábrázolja.

Az ominózus fotón Trombitás még fiatalabb korában látható, azóta némileg megváltozott a fizimiskája, így szükséges volt egy kis ellenőrzés arról, hogy tényleg ő látható-e a képen.

Stábunk olyan bizonyítékra akadt, amely minden kétséget kizár az üggyel kapcsolatban. Ellátogatunk ugyanis abba a pécsi gimnáziumba, ahol Trombitás Kristóf érettségizett és megtekintettük a ballagási fotóját. Az egyezés magáért beszél:

Még a szemüveg is ugyan az.

Itt sem álltunk meg, tudni akartuk mi a véleménye kollégája karlendítős fotójáról az eddig leghangosabbnak vélt kormányzati influenszernek, Bohár Dánielnek, ezért felhívtuk telefonon.

Hamar kiderült, hogy a hírhedt, politikusokat felkérdező Megafonos megmondóember mégsem annyira karakán, mikor ő van a mikrofon másik oldalán. Tekintsék meg a beszélgetésről készült videónk:

 

Szerző: Bogos Csaba

Forrás: Pécsi STOP