Megszűnik az OK!Pécs magazin, mostani formájában legalábbis

2019. augusztus 2. 15:27 2019. aug. 2. 15:27

Saját megszűnéséről cikkezett az OK!Pécs magazin, Páva Zsolt rágalmazásért jogerősen is elítélt volt kampányfőnöke, Kapitány Gergely lapja.

Saját megszűnéséről ír az OK!Pécs.

Mint ismert, a lap Kapitány Gergely érdekeltségébe tartozik. Kapitány érdekeltségeihez különböző szerződések nyomán 2009 és 2014 között 73 millió adófizetői forint vándorolt a pécsi önkormányzattól és cégeitől, de még a sógornője vezette cég is kapott 12 milliót. A – többek között - Hír TV és a Echo TV volt munkatársa előbb Páva Zsolt kampányfőnökeként tűnt fel, 2012-ben vette át a pécsi Médiaközpont vezetését, ma az OK Pécs! nevű hírportál tulajdonosa és vezetője, valamint a Szegedma.hu főszerkesztője. Kapitányt ez utóbbi tisztségében ítélték el elsőként, ám azóta jogerősen is elmarasztalták egy másik ügyben.

A pécsi médiaguru vezette szegedi lap egy hosszú listát felvonultató helyreigazítás alapján alaposan kivette a részét a szegedi politikus, Ujhelyi István karaktergyilkolásában is.

Kapitány pécsi lapja, az OK!Pécs most megszűnik. Kapitány írása alapján befektetőt kerestek, „független piaci szereplőt” és találtak is, ám vele közösen úgy döntöttek, hogy inkább új lapot indítanak.

Forrás: pecsistop.hu