Szigetváron is megtalálta a Fidesz a polgármesterjelöltjét

2019. június 28. 14:56 2019. jún. 28. 14:56

Nagy Csaba fideszes országgyűlési képviselő büszkélkedett el vele a Facebook-oldalán. A helyi Fidesz-szervezetben is munkálkodni fog Pécs egykori alpolgármestere. A helyi ellenzéknek pár hónapja már megvan a jelöltje a mostani független polgármester, Vass Péter személyében.

Megszületett a döntés Szigetváron is, a Fidesz itt is végre kitalálta és nyilvánosságra hozta, hogy kit is indítanak a polgármesteri pozícióért az őszi önkormányzati választáson.

Nagy Csaba, a térség fideszes országgyűlési képviselője - és megyei elnöke - a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy

a helyi és a megyei döntések értelmében Dr. Simon János a Fidesz és a KDNP szigetvári polgármesterjelöltje.

Nagy Csaba

A helyi és a megyei döntések értelmében Dr. Simon János a Fidesz és a KDNP szigetvári polgármesterjelöltje. A Szigetvári Fidesz az elnökségét is megerősítette a tisztújításán: Konkoly Gergőt...

Az országgyűlési képviselő - aki tavaly tavasszal olyan lelkesen számolt vissza Orbán Viktor mögött Vajszlón - azt is bejelentette bejegyzésében, hogy

a Szigetvári Fidesz az elnökségét is megerősítette a tisztújításán: Konkoly Gergőt választották meg elnöknek, munkáját Drávavölgyi Gábor, Junácski András és jómagam segítem!

A Fidesz polgármesterjelöltje egyébként 2014-ben még a Fidesz ellenében a KDNP és a Jobbik közös polgármesterjelöltje volt - írtuk korábbi cikkünkben, amelyben már úgy tippeltünk, hogy ő lehet idén a kormánypárt jelöltje.

A Fidesz Baranyában egyelőre Szentlőrincen, Harkányban, Siklóson jelentette be jelöltjeit. Pécsen is lehet már tudni, hogy Vári Attila indul, ám erre még az országos szervezetnek is rá kell bólintania a döntésre, mint ahogy Komlón és Mohácson is.

A szigetvári ellenzéki pártok már április végén bejelentették, hogy dr. Vass Péter, a várost 2014 óta vezető független polgármestere lesz a közös jelöltjük az őszi önkormányzati választáson.

Pécsen már egy ideje tudott, hogy Péterffy Attila az ellenzék közös polgármesterjelöltje, Komlón pedig Ferenczy Tamás mögé álltak be az ellenzékiek.

Forrás: Pécsi STOP