Egy ponttal távozott a PMFC Nagykanizsáról

2024. október 15. 11:57 2024. okt. 15. 11:57

Újabb rangadót játszott a PMFC NB. III-as labdarúgócsapata az NB. III-as bajnokság Dél-nyugati csoportjában. Nagykanizsára, a jó erőkből álló, listavezetőhöz utazott a pécsi gárda. Mindkét együttes a győzelemért lépett pályára, a hazaiak a három pont esetén nagy előnyre tennének szert a tabellán. A PMFC sem szakadna le az élbolytól. A találkozó gól nélküli 0-0-al záródott.

A PMFC az előző Kaposvár elleni találkozóhoz képest három helyen változott. Tóth Zoltán, Hegedűs Márk, Fejős Áron helyett Németh Márk, Wirth Dániel, Bukovics Dániel került a kezdő 11-be. A vendégek 3-5-2-es feállásban indították a játékot. A szokástól eltérően a kapuban Helesfay helyett Varasdi Dánielt ált a kapuba. A fiatal "portás" remekül teljesítette a feladatát. A küzdőszellem a mérkőzés vége felé sem lankadt, viszont a pontatlanságok miatt nem változott az eredmény, így a Kaposvári Rákóczi FC elleni hazai 1-1 után az FC Nagykanizsa otthonában 0-0-s döntetlenre végzett Aczél Zoltán trenírozta NB III-as labdarúgócsapatunk, amely pontszerzésével továbbra is a tabella 5. helyén áll. Folytatás október 20-án, vasárnap 16:00-kor az Iváncsa KSE ellen a Stadion utcában Pécsett.

Nagykanizsa–PMFC 0–0

Labdarúgó NB III., Dél-nyugat, 11. forduló. 
Nagykanizsa: Mészáros D. – Ekker, Kovalovszki, Szanyi, Lakatos Cs. – Terbe, Godzsajev – Kovács T. (Szökrönyös, 76.), Szabó B. (Vukk, 76.), Lőrinc (János N., 59.) – László (Csörgő, 59.).

Vezetőedző: Gabala Krisztián. 
 

PMFC: Varasdi – Preklet, Ikonomou, Füredi – Sági (Miklós P., a szünetben), Ócsai (Morvai, a szünetben), Rabatin, Bukovics (Fejős, 61.), Németh M. (Bor, 61.) – Wirth (Szalánszki, 76.), Daru.

Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Aczél Zoltán vezetőedző értékelt: Szerettünk volna nyerni, de csak egy-két helyzetecskénk volt, nem volt minőségi játék. Kevés helyzetünk volt, ez Kanizsa otthonában kevés., hogy legyőzzük a hazaiakat több előre törésre lett volna szükség. Hiányzott a folyamatos játék is.

 

Szerző: Szabó Ferenc