2016. június 30. csütörtök | 26. HÉT | 182. NAP | 05:05 | PÁL, APOSTOL

A bányászok is csatlakoznak a budapesti pedagógustüntetéshez

2016. február 11. | 07:45
A Járadékos Bányászok Szakszervezete is csatlakozik a Budapestre meghirdetett pedagógustüntetéshez, a résztvevő bányászokat busszal szállítanák fel a fővárosi megmozdulásra. Aki menne, annak a szakszervezet alelnökét kell keresnie a cikkben található telefonszámon.

A Járadékos Bányászok Szakszervezete is csatlakozik a február 13-ra Budapestre meghirdetett pedagógustüntetéshez, amely a Kossuth téren lesz délelőtt 11 órától.

A szakszervezet alelnöke, Sápi József a következőket írta a Facebookon:

"Bányászok, Komlóiak! Most mutassuk meg, hogy van összetartás! Most nem kell arra hivatkozni, hogy nincs pénzem és ezért nem tudok részt venni a budapesti demonstráción, mivel annyi buszt indítanak amennyi jelentkező van! A Te jelenléted is - egy fő az egy fő-, azt mutatja, hogy mi vagyunk többen! Van mitől végre félnie a "fideszes hívőknek"! Most fordult meg a kocka! Mit számít, hogy épp esik-e majd az eső, vagy a hó?! Annyi szélsőséges eseményen vettünk részt mi együtt, megedzett minket az idő! Csak épp az a kritikus létszám nem volt jelen, ami elsöpörné ezt a hatalmon lévő csürhét! Hívj, és máris részt veszel a történelem egyik jelentős eseményén! Tel:+36-30-9277-696 Járadékos Bányászok Szakszervezete. Sápi Jenő a szervezett alelnöke."

Baranyában a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete is szervez buszokat a tüntetésre (a jelentkezési határidő azonban már lejárt), melyek február 13-án reggel fél hétkor indulnak a pécsi Domus parkolóból.


Forrás: Pécsi Stop   |   STOP

címkék
Baranya, Pécs, Komló, Járadékos Bányászok Szakszervezete, Budapest, pedagógustüntetés


a rovat további hírei
Súlyos büntetést kaphat, ha nem irtja ki a parlagfüvet Még a kivitelező sincs meg a Nemzeti Kosárlabda Akadémiához Kapaszkodjon: érelmeszesedés vitte el a pécsi cápát Megkapta Pécs a Pétávtól a leendő kertvárosi rendelő épületét Most Mohácsnál pusztítják a szúnyogokat Brutálisan összeverte feleségét a székelyszabari férfi Vádat emeltek a pécsi mentősverő ellen
címlap »
fotó, videó »
Sztárklikk »
1/5
CHF / HUF

szavazás
címkefelhő