Ellopták egy pécsi család babakocsiját, de aztán jött a happy end

2023. április 28. 15:44 2023. ápr. 28. 15:44

Villámgyorsan jött a segítség, így a lopott jármű visszakerült eredeti tulajdonosához.

Egy háromgyermekes pécsi család saját lépcsőházából lopták el a babakocsijukat. Az anya ezt nem hagyhatta annyiban, és egy helyi Facebook-csoportban közzétett egy bejegyzést, hogy segítséget kérjen a jármű megtalálásában - számol be erről a Ripost.

Egy ideig úgy tűnt, hogy sikertelenek maradnak, ezért kénytelenek voltak vásárolni egy másik babakocsit. Azonban egy jószándékú idegen írt nekik üzenetet, hogy látta az eltűnt babakocsit Pécsen a buszvégállomáson, egy férfi és egy nő társaságában. A férfi, aki biztonsági őrként dolgozik, azonnal értesítette a rendőröket.

A bejelentést követően más pécsi polgárok is jelezték, hogy a buszvégállomás dohányboltjánál látták az eltulajdonított babakocsit. Mi sem bizonyítja jobban a pécsiek emberségét, hogy példátlan összefogás indult, hogy tudjanak segíteni a bajba került családon. Az eredménye is meglett, ugyanis a lap beszámolója szerint a rendőrség nem sokkal később jelentkezett, hogy megtalálták a babakocsit és visszakerülhet eredeti tulajdonosaihoz. A Facebook bejegyzést egyébként még törölni is kellett, mert azután is sokan próbáltak megosztással segíteni, hogy a jármű előkerült.

Forrás: Ripost