Videón a siklósi fegyveres rabló, őt keresi a rendőrség

2020. július 16. 14:03 2020. júl. 16. 14:03

A rendőrök egy 20-30 év közti férfit keresnek, akinek a bal füle mögött a váll irányába tetoválása van.

Mint ismert, szerda kora este rabolt ki egy férfi maszkban és egy bozótvágó késsel egy élelmiszerboltot Siklóson a Hajdú utcában, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök délelőtt arról tájékoztatta lapunkat, hogy nagy erőkkel keresik az elkövetőt, de sérülés szerencsére nem történt a rablás során. A Siklósi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nyomoz.

Most egy közleményt és abban egy videót is kiadtak a rablásról, a biztonsági kamera felvételén jól látszik, hogy a férfi piros csuklyában, arcán maszkkal és kezében egy nagy bozótvágóval tért be az élelmiszerboltba. 

 

A közlemény szerint eddig rendelkezésre álló adatok alapján a rendőrök egy körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú és körülbelül 20-30 év körüli férfit keresnek. A rablás során egy sötét színű, hosszúujjú felsőt, piros kapucnit, valamint világosszürke, feltehetően pamut térdnadrágot viselt. Bal füle mögött a váll irányában tetoválást visel, amely vélhetően betű karakterekből áll.

A Siklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta az esetet, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8-16; p: 8-13) a Siklósi Rendőrkapitányságon.

 

Címlapkép: részlet a rendőrség videójából

Forrás: Pécsi STOP/police.hu