Fegyveres rablás történt Siklóson

2020. július 16. 10:48 2020. júl. 16. 10:48

Szerda kora este sajtóhírek szerint egy férfi egy nagyobb késsel fenyegetett meg egy eladót egy siklósi élelmiszerboltban a bevételt követelve. A rendőrség keresi a gyanúsítottat.

A Siklósi Hírek szerda esti cikke szerint 18:20-kor kapott a rendőrség bejelentést arról, hogy kirabolták a Garai utcai élelmiszerboltot, az elkövető egy férfi volt. 

A lap információi szerint a boltban csak az eladó, egy hölgy tartózkodott, akit egy maszkos férfi fenyegetett meg egy nagyobb késsel a kezében (a cikk szerint egy bozótvágó késsel), majd a bevétel megszerzése után távozott az üzletből. Egy közeli vendéglátóhely vendégei szerint egyedül, biciklin távozott az üzletből egy piros ruhás, vagy piros kapucnis férfi. 

A Pécsi STOP kérdéseire a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök délelőtt azt válaszolta, hogy 

"a rendőrségre 2020. július 15-én 18 óra 20 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Siklóson, a Hajdú utcában kiraboltak egy boltot. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy férfi egy bozótvágó késsel a kezében bement a boltba, majd pénzt követelt. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki. A rendőrök jelentős erőkkel keresik az elkövetőt.

Az esettel kapcsolatban felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság, a nyomozás érdekeire való tekintettel egyelőre bővebb tájékoztatást nem kívánunk adni."

Forrás: Pécsi STOP/Siklósi Hírek